kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Çift sim kart, 4 dual bant

Giriş Saati : 10.04.2009 10:43
Güncelleme : 10.04.2009 14:43
Samsung, dünyanın Çift Sim Kart ve Dört-Bant Bağlantı özelliklerini aynı anda sunan ilk cep telefonu olan B5702’yi tanıttı...
Dünyanın lider cep telefonu üreticisilerindan Samsung Electronics, kullanıcıların tek bir cep telefonunda aynı anda iki SIM kartı kullanabileceği Samsung B5702'yi tanıttı.

Dört bant bağlantısını destekleyen ilk çift SIM kartlı cep telefonu olma özelliğini taşıyan model, kullanıcılarının dünya çapında hemen hemen her noktada kapsama alanı içinde olmalarını sağlıyor. Gelen aramalarda hangi hattın arandığını gösteren iki farklı LED ışığı olan cep telefonun arayüzü iki SIM kart için ayrı tema, melodi ve ekran koruyucu ile kişiselleştirilebiliyor. Bu şekilde kullanıcı hangi hattının arandığını kolayca anlayabiliyor. Kullanıcılar, cep telefonunun kenarındaki özel tuşu kullanarak, telefonu kapatıp yeniden açmaya gerek kalmadan SIM kartlar arasında geçiş yapabiliyor.

B5702 ile e-posta ve dokümanları görüntülemeyi sağlarken, her iki SIM kart için de internet tarama özelliğini desteklemekte. Telefon ayrıca, farklı formatları destekleyen müzik çalar, video kayıt özelliği, 3 megapiksel kamera ve RDS'li FM radyo gibi bir dizi multimedya fonksiyonunu da içeriyor. İnce ve zarif tasarımı ile öne çıkan bu yeni kayar kapaklı model, 17.5 mm'lik inceliği ile dikkat çekmekte. Kompakt boyutu ve zarif metal hatları ise telefonun sofistike görünümünü tamamlıyor.