kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Daha da sevişmeden uyumam!

Aşk yok mu sizce? (Aa yapmayın!) Sevişmek herkesle aynı mı sizce? (Aynı mı? Çok ayıp çok!) Bu işler çok umutsuz mu sizce? (Valla mı?) Cevap veriyorum: Öhöö öhöö, "Bence değil!" Vaayy. Flaş! Flaş! Flaş! Yazarınızın başına saksı düştü, aman okur geri kaç! Üzerinize afiyet benim bünyede bir coşku, bir aşk rüzgarları, bir ümit dünyası sormayın. 'Kendime yeni bir ben lazım' kampanyası çerçevesinde evimi değiştiriyorum ya... Anıları, hataları, acılı Adana kıvamındaki ıvır zıvırları falan kolilere tıkıp atıyorum ya... İçimi bir telaş sardı valla.

PİTBULL ZANNEDERSEN
Olacak biliyorum. En klişe cümlesinden "Her şey çok güzel olacak!" İnsan acı çekmeye, bunalımlardan bunalım beğenmeye, kendini kötüde dondurup çözülememeye amma da yatkınmış be! Hepimiz dertlerden, sıkıntılardan söz edip onlardan kurtulmak için kılımızı kıpırdatmıyoruz sanki. Çünkü işin o kısmı daha kolay, daha zahmetsiz. Ama artık o devir de bitti, gitti. Evim değişir de ben değişemez miyim? Öyle bir değişirim ki Çelik bile inanamaz... Geçen akşam bir erkek arkadaşımla sohbet ediyoruz. Günümüzün şehirli kadınlarının tipik cümlelerini kurup ona buna sallıyorum. "Yok, öyle bir adam yok! Olmuyor işte. Hep önce ayılıp bayılıyorlar, sonra üç vakte kadar kaçıyorlar. Neymiş, hazır değilmiş... Yersen. E peşimden koşarken gayet de hazırdın herifçioğluuu! (RM'ye sevgiler)" Ben atıp tutarken arkadaşım dönüp dedi ki; "Ayşeciğim kusura bakma ama hata sende!" Niyeymiş o? "Kendini çok güçlü, çok kırılmaz, asla yıkılmaz, ilişki bitse de koymaz gösteriyorsun. Ama aslında öyle değilsin. Erkek senin ne kadar kırılgan, ne kadar hassas ve ona ihtiyaç duyabilecek biri olduğu görmezse neden yanında dursun ki?" Ooops, başıma gelenler! Bizimki belki de haklı. Nedir benim bu dünyanın en güçlü kadınıyım edalarım? Aa! Ben deli miyim? Hiç de dünyanın en güçlü kadını değilim. Kendimi pitbull misali paketlememe ne gerek var? Benim gözyaşı dökebileceğimi düşünmeyen erkek bana neden hassas davransın ki... Gözüm aydın! Artık çaktım köfteyi. Evet, itiraf ediyorum; yeni evimde yeni bir aşk istiyorum.

ANLAŞMADAN...
Enine boyuna düşündüm, yazdım çizdim, dün gece Allah'a sipariş ettim. Sonra da 'Sevişmeden Uyumayalım'ı dinleyiverdim. "İster kırılıp dökülelim. İster yok olup dirilelim. Sevişmeden uyumayalım. Anlaşmadan ölmeyelim..." Ben hazırım a dostlar. Aşka da, sevmeye de, sevilmeye de... Aylar sonra ilk kez ben, ben oldum. Ben bana geri döndüm. O'nun karanlığından kurtuldum. Güneşi görüyorum yani... Neyse, nazara gelmeden yazıyı toparlıyorum ve büyük konuşmuş sayılmazsam, "Daha da sevişmeden uyumam" diyorum. Sen de uyuma sevgili okur. Küs kalma... Ne hayata, ne ona, ne de kendine...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın