kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Tam bir Sezen Aksu fanı olan Ezgi Mola, "Benim 'Canım Ailem'de oynadığım Feride karakteri hayat gibi renkli bir karakter" diyor.

Kızları kodluyorum gerekirse oynuyorum

13.04.2009
'Canım Ailem' dizisiyle ününe ün katan Ezgi Mola başarısının sırrını anlattı: Etrafta gördüğüm kızları kodlayıp, denk geldiğinde oynuyorum..
atv'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Canım Ailem'in Feridesi Ezgi Mola, ekranın genç ama başarılı isimlerinden biri... Televizyon oyunculuğuna 2001 yılında 'Karate Can'la başlayan Ezgi Mola; 'Unutma Beni, 'Sultan Makamı', 'Görünmez Adam', 'Hırsız/Polis' ve 'Senden Başka'yla yoluna devam etti. Oynadığı her diziyle rol yeteneğini bir kez daha kanıtlayan Mola, 'Hayatımın Kadınısın' ve 'Organize İşler'deki başarısıyla da sinemaseverlere parmak ısırttı. Türkan Şoray'ın tahtına aday gösterdiği oyuncuyu, Uğur Yücel de, "Benim biricik oyuncum" sözleriyle tanımladı. Canlandırdığı her rolün kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Ezgi Mola için 'Canım Ailem'deki Feride karakteri ise diğerlerinden çok başka bir yerde...

Çok şanslıyım!
Rolünü çok sevdiğini söyleyen oyuncu, "Feride evlenmek için sözlü olduğu sevgilisinin gözünün içine bakıyor. Feride benim için güzel bir karakter... Onu gülerken de ağlarken de görebilirsiniz! Ama bu kız hep gülüyor ya da ağlıyor değil! Çok renkli, hayat gibi..." diye konuşuyor. Her zaman açık sözlü kadın rolleriyle izleyicinin karşısına çıkan Mola, bu tarz rolleri nasıl canlandırdığını da şöyle açıklıyor: "Hayal ediyorum. Karakterleri yaratırken daha çok kendimden besleniyorum. Etrafta gördüğüm kızları takip ediyorum. Görüyorum ve onları kodluyorum. Denk gelince de çıkartıp, oynuyorum." 'Hayatımın Kadınısın' fliminde Türkan Şoray'la kamera karşısına geçtiği için kendisini çok şanslı hissettiğini de söyleyen Mola, "Müthiş biri. Onunla çalıştığınızda Yeşilcam karşınızda duruyor!" diyor.

EZGİ MOLA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları