kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz'a bu yapılır mı?

Beyazıt Öztürk, Kanal D'deki şov programında ağırladığı konukları için özel ve esprili bantlar hazırlamasıyla meşhurdur. Bu kez sıra bizdeydi. Medyatik'te ağırladığımız ünlü şovmen için şaka bantları hazırladık. Kanaltürk çalışanlarının rol aldığı 'çakma' röportajlarda bir galeri sahibi, "Beyaz bütün otomobillerini bize sipariş verir. Geçenlerde aldığı 400 milyarlık spor otomobilini kül tablaları dolduğu için getirdi, bir üst modeliyle değiştirdik" diyordu. Sahte otel görevlisi "Abi burada Beyaz'ın özel bir süiti var. Bütün iş görüşmelerini burada yapar kendisi. Bazen sabaha kadar da sürüyor yani!.. İş arkadaşları da hep fıstık gibi hatunlar... Şöyle bi işimiz olmadı yaa!" diye dert yanıyordu. Beyaz'ın 'sözde' kuaförü ise önemli bir sırrı ifşa ediyordu: "Abi aramızda kalsın, Beyaz'ın saçları doğuştan civciv sarısıdır. Gelip, her hafta bize boyatır." Kasap ise son darbeyi vuruyordu: "Kendisi çok iyi bir müşterimizdir. Etin iyisinden anlar. Müşterimiz olduğu için gurur duyuyoruz..." (Kameranın kapandığından emin olduktan sonra) "Kamera kapalı di mi? Hah, tamam... Abi ya, biz kendisini arıyoruz, telefonlarımıza çıkmıyor. Ne olur siz rastlarsanız, söyleyin. Bize borcu dağları aştı. Ödesin artık, ayıp ya..." Stüdyoya dönüşte "Ammann!" dedi Beyaz, "Bunların şaka olduğunu hemen söylememiz lâzım. Biz de Kenan Doğulu'ya böyle bir şaka klibi hazırlamıştık. Millet gerçek sanmış. Aylarca çıkamadık işin içinden..."
NOT: Beyazıt Öztürk, Acun Ilıcalı ve Esra Erol'un konuk olduğu üç saatlik 'Medyatik, bugün 15.30'da Kanaltürk'te tekrar yayınlanacak. Meraklısına...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın