kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gülben'i kim tutar ki?

Ben bu kadını seviyorum arkadaş! Heyecanını, neşesini, azmini, çalışmasını, dur durak bilmemesini... O mükemmel mi? Değil! Zaman zaman hata yapıyor mu? Eh yapıyor! Ama onun bir sihri var. Ne mi? Hepimizde olması gereken şey tabii... O hiç durmuyor. Onun moralini hiçbir şey bozmuyor. O pes etmiyor. Hep yenilik peşinde koşuyor. Aferin ona! Darısı herkesin başına.

HINCALIM SOL BAŞTA
Çarşamba akşamı ev tımarhane, bütün gün dilim dışarıda onu bunu kovalamışım. Vallahi bu karışıklıkta nasıl taşınacağım belli değil. Paketler, koliler dört bir yanda. Ama ben neyim? Sözümün eriyim. Sözüm söz, Gülben Ergen'in BKM'deki albüm tanıtım konserine gideceğim. Ucu ucuna yetişiyorum. Konserlerin en şık adamı Güneri Cıvaoğlu birinci sıranın sağ başına, Hıncalım sol başına kurulmuş. 'Çok Güzel Hareketler'in oyuncuları da orada. Perde açılıyor... Karşımızda bambaşka bir Gülben Ergen... Ev gibi dekore edilmiş bir sahne. Tabureye dayanmış bir Gülben Ergen. Karnında da ikizleri... Yeni albümü 'Uzun Yol Şarkıları'ndan parçalarla başlıyor. Ben en çok 'Üzgünüm'ü seviyorum, onu ikinci söylüyor. Gözüm sahneye takılıyor tabii. Ev dekorasyonuyla bozdum ya... Şu merdiven raf fikri de fena değilmiş hani...

BARIŞIYORLAR
Az sonra Gülben hamilelik mamilelik dinlemiyor, oynamaya başlıyor. Amanın! Herkesin yüreği ağzında. Hıncalım "Kızım bir dur" yapıyor eliyle. Yoook! İnadına oynuyor bizimki. Konser arasında yanına gidiyoruz. "Durmam valla, benim çocuklarım aslan gibi, hamilelik demek oturmak demek değil ki. Bir şey olmaz!" İkinci yarıda da hareketli ve sözleriyle bütün salonu gülmekten kırıyor. Gördüğüm en iyi, en pozitif, en tatlı, en sıcak Gülben Ergen vallahi. Yeni albümü hayırlı olsun, ne de olsa bebişlerin uğuru var. Bir de küçük haber; Gülben Ergen iki şarkı arası tahtalara vurup "Galiba Şehrazat'la barışıyoruz" müjdesini verdi. Konserden önce Şehrazat'a 'Bana şans dile, çok heyecanlıyım' SMS'i çekmiş. Şehrazat'tan cevap gelmiş "Allah yardımcın olsun." Eh 'Şehrazatça'da bunun adı barıştır!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın