kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Rouvas, 2004 yılında Türkiye’de düzenlenen Eurovision’da ülkesini ‘Shake It’le temsil etmiş ve üçüncü olmuştu.

Hadise kesinlikle bir dahi, şansı da yüksek

SELÇUK EREN / DIŞ HABERLER
09.04.2009
Eurovision'da ikinci defa Yunanistan'ı temsil edecek olan yakışıklı şarkıcı Sakis Rouvas, Hadise'yi 'dahi' olarak tanımlıyor: 'Düm Tek Tek' çok güzel şarkı, Hadise'yle düet yapmak isterim..
Yunanistan, bu yıl 54'üncüsü düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması'na ünlü şarkıcıları Sakis Rouvas ile katılacak. 37 yaşındaki yakışıklı şarkıcı, ülkesini ikinci kez temsil edeceği yarışma öncesinde GÜNAYDIN'a konuştu. Rusya'nın başkenti Moskova'da mayıs ayında düzenlenecek 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Rouvas yine hareketli bir şarkı seslendirecek. 'This is Our Night' isimli şarkısına çok güvendiğini söyleyen başarılı şarkıcı, temsilcimiz Hadise ile düet yapmak istediğini de belirtti. İşte Rouvas'ın GÜNAYDIN'a özel açıklamaları...

HADİSE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TATLI BİR HEYECANDI
* 2004 yılında İstanbul'da düzenlenen Eurovision'da üçüncü olmuştunuz. O dönemi nasıl hatırlıyorsunuz, bu yıl beklentiniz ne?
O dönem çok tatlı bir heyecandı. İstanbul'da 15 gün kalmıştım. O günleri hiç unutamıyorum. Sahneye çıktığımda yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışmıştım. Üçüncülük bence iyi bir başarıydı. Bu yıl Moskova'da da performansımın yüzde 100'ünü sahneye yansıtacağım. Umarım ilk tecrübemden daha iyi bir başarı elde ederim.

* Bu yılki şarkınız 'This is Our Night - Bu Bizim Gecemiz'i kime ithaf ettiniz? Bir sevgili mi, yoksa sadece Yunanistan halkı mı söz konusu?
Şarkımızdaki 'Biz' herkese hitap ediyor. Buna Tükler, Avrupalılar, Araplar, yani dünyanın dört bir yanındaki herkes dahil. Özellikle de pozitif enerjiye, tutkuya ve aşkın enerjisine inanan herkes... Bu şarkının sınırı ya da etnik içeriği yok. Sahnede herkesi ritim, enerji ve iyimserlik ile ayağa kaldırmak istiyorum.

* Moskova'ya dans ve koreografi açısından nasıl hazırlanıyorsunuz? Konserlerinizde şovlarınız ve seksi danslarınız dikkat çekiyor. Yine özel bir gösteri hazırladınız mı?
Bunu şimdiden söyleyemem. Bende saklı. Ama en iyi şekilde hazırlanıyorum. İzleyenlerin keyif alıp eğleneceği bir gösteri olacak.

* 2004 yılında İstanbul'a geldiğinizde Sertab Erener ile çok beğenilen bir konser vermiştiniz. Bu ziyaretinizde de bir Türk şarkıcı ile konser programınız var mı?
Sertab harika biri. Onunla sahnede çok eğlenmiştim. Başka ülkelerden şarkıcılar ile ortak çalışmalar yapmaktan hep çok memnun olmuşumdur. Çünkü müziğin evrenselliğine ve birleştiriciliğine inanıyorum. Türkiye'den birçok şarkıcı ile aynı sahneyi paylaşmak isterim ama şimdilik kesinleşmiş bir program yok. Hadise ile düet veya ortak konser yapmak da güzel olurdu.

ONUNLA TANIŞTIK
* Hadise demişken, şarkısını nasıl buldunuz? Daha önce 'Hadise benim favorim demiştiniz' Bu hâlâ geçerli mi?
Tabii ki düşüncem değişmedi. Olağanüstü bir sahne performansı var. Bu yıl birçok harika şarkıcı yarışmada olacak ama Hadise'nin şansı çok yüksek. 'Düm Tek Tek' çok güzel bir şarkı. Onunla Yunanistan'a geldiğinde tanışmıştık. Hadise bir dahi!
Haberin fotoğrafları