kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Beyaz evlendiğinde büyüsü bozulabilir

09.04.2009
Yüksel Aytuğ'un hazırlayıp sunduğu Medyatik'te, bu hafta ekranların en başarılı üç sunucusu; Beyazıt Öztürk, Acun Ilıcalı ve evlilik programıyla tanınan Esra Erol'u biraraya geldi.

ACUN ILICALI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ESRA EROL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BEYAZIT ÖZTÜRK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bana havlu getirin!
Programda Yüksel Aytuğ ile Acun Ilıcalı ve Esra Erol birlik olup Beyazıt Öztürk'ü evlilik konusunda bir hayli sıkıştırdı. Aytuğ'un, "Türkiye'nin şu anda iki önemli meselesi var. Biri işsizlik, diğeri ise Beyaz'ın evlenip evlenmeyeceği... Sevgili Beyaz, hazır uzmanı Esra Erol da buradayken biraz içini dökmek ister misin?" sorusu üzerine ünlü şovmen zor anlar yaşadı. Acun Ilıcalı ve Esra Erol da evlilik konusunda çapraz ateş başlatınca terleyen Beyaz, "Bu peçeteler yetmeyecek, bana bir havlu verir misiniz?" diyerek program ekibinden yardım istedi.

Beyaz 'garantici'dir
Acun Ilıcalı, Beyaz gibi birinin aradığı kızı bulamamasının imkansız olduğunu belirterek, ünlü şovmenin bekarlığını, onun 'garanticiliğine' bağladı. Esra Erol ise "Programıma gelirse, seve seve yardımcı olurum" dedi ve ekledi: "Ama bana göre Beyaz kesinlikle evlenmemeli. Çünkü evlenirse büyüsü bozulur..."

Beyazıt Öztürk:
* Yeni bir film projesi söz konusu. Yılmaz Erdoğan bir teklifte bulundu, oturup konuşacağız, henüz netleşmiş bir şey yok.
* 'Var mısın Yok musun?' içimde ukde kaldı. Acun yarışmayı sunmamı teklif etmişti, direkten döndüm.

Esra Erol:
* Şu ana kadar 38 çifti evlendirdik. Özellikle kadınlar; evi, arabası, sosyal güvencesi olsun, boyu uzun, yakışıklı olsun istiyorlar. Zannediyorlar ki, program bitince fırına gidiyoruz, tarif ettikleri gibi insanlar yaratıyoruz.
* Sit-com teklifi aldım. Birol Güven ve Osman Sınav'dan övgüler duydum. "Osman Sınav arıyor" dediklerinde beş dakika telefonu elime alamadım. "Ekrandaki enerjin çok iyi, bir şeyler yapabiliriz" dedi.

Acun Ilıcalı:
* 'Var mısın Yok musun?'u yeni sezonda cumartesi-pazar günleri yayınlamayı planlıyoruz. İki yeni proje peşindeyim, ikisi de bomba gibi işler. Eğer olursa, çok ses getireceklerine inanıyorum.
* Şu anki en büyük isteğim 500 bin liralık büyük ödülü vermek. Bunun için uğraşıyoruz ama olmuyor. Eğer biri çıkıp da 500 bin lirayı kazanırsa, kutulardaki büyük ödülü hemen bir milyon liraya çıkartacağız!
*
500 bin lirayı kazanan olmadı çünkü frene basıyorlar. Özellikle erkekler 'Ne kazansam kârdır' düşüncesiyle yarışıyor. Ama kadınlar bu konuda daha atılgan. Ben büyük ikramiyeyi bir kadının kazanacağını tahmin ediyorum. Allah bizi böyle yaratmış. Erkek mantığıyla, kadın duygularıyla hareket ediyor.
Haberin fotoğrafları