kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Yusuf K. dokuz gündür kayıp.

3 kayıp çocuk alarmı

Adnan RAMOĞLU SABAH
08.04.2009
Trabzon'un Of ilçesinde yaşları 9 ile 16 arasında değişen ikisi erkek üç çocuk, arkalarında hiçbir iz bırakmadan kayboldu. Dalgıçlar ve köpekli ekipler arama çalışmalarını sürdürüyor..
Trabzon'da 9 gün önce çöp dökmek için evden çıkan 9 yaşındaki Yusuf K. kayıplara karışırken, önceki gün de 13 yaşındaki Erdem ve 16 yaşındaki Gizem kayboldu. Of ilçesi İrfanlı mahallesinde ilköğretim okulu 3. sınıf öğrencisi Yusuf K. (9), çöp dökmesi için evden gönderildi. Gündüz vakti evden çıkan Yusuf'un akşam olmasına rağmen geri dönmemesi üzerine anne Esma ve baba Tahir K. belediyeden anons yaptırdı. Her tarafa kayıp ilanları asan acılı aile, "Düşmanımız yok, ne olur kaçırılmışsa çocuğumuzu bize verin. Biz zengin değiliz, günlük çalışıyoruz, oğlumu bize getirin" diye feryat ediyor. Kaymakamlık, mahalle yakınında bulunan derede arama yapılması için dalgıç çağırdı, ancak aramalardan bir sonuç elde edilemedi. Rize'den önceki gün gelen dalgıç timi bölgedeki derelerde aramalarını sürdürürken, Trabzon Sivil Savunma ekipleri de köpeklerle aramaya devam ediyor.

OYUN OYNAMAYA ÇIKMIŞTI
Bu arada önceki gün İnönü mahallesinde bir ilköğretim öğrencisi daha kayboldu. 13 yaşındaki Erdem E., okul çıkışı eve giderek önlüğünü çıkardı. Ardından oyun oynamak için sokağa çıkan çocuk, bir daha eve dönmedi. Küçük çocuğun endişeli ailesi polise başvurdu. Erdem'in kaybolduğu yere yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki Kalkınma mahallesinde oturan lise öğrencisi 16 yaşındaki Gizem Ece A. da aynı gün kayboldu.

İKİ LİSE ÖĞRENCİSİ EVDEN KAÇTI
Öte yandan Trabzon'da dün 2 lise öğrencisi daha kayboldu. Fatih mahallesinde ayrı ayrı sokaklarda oturan Yağmur Yasemin D. (16) ile Meltem P. (15), okula gitmek için dün evden ayrıldı. Yasemin D.'nin babası Kemal D., kızının odasında evi terk ettiğini yazdığı bir mektup buldu. Polis soruşturma başlattı.