kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Bolşoy'u kaçırmayın!..

SALI gecesi İş Sanat'ta Amerikan Koresh Dance Company'yi hayranlık içinde izlerken, boş koltuklardan biraz da kendimi sorumlu tuttum.. Böylesi önemli bir dans gurubu geliyor, böylesi enfes danslar yapıyor.. Kimsenin haberi yok.. "Efendim medya haber vermiyor.."
Medya neyi haber veriyor ki, konu haber olunca.. Ben, kendi yıldızımı bulmalı ve kurtarmalıyım.. Ve işte yapıyorum.. Amerika'dan gelen bu modern dans gösterisinin başına gelenler, Rusya'dan gelecek o dünyanın en güzel klasik balesinin başına gelmesin..
Ünlü Bolşoy, en ünlü dansçıları ile İstanbul'da olacak, 17, 1819 Nisan'da.. Yani gelecek hafta sonu..
Maslak TIM'deki 3 gösteride, günümüz balesinin en ünlü starları Andrey Uvarov ve Dmitry Gudanov ile Prima dansçı Nadezhda Gratcheva'nın yanı sıra Bolşoy'un Anastasia Goriatcheva, Ruslan Pronin, Yelena Andrienko ve Andrei Bolotin dans edecekler.. Ve tabii, tamamı Bolşoy dansçılarından oluşan 21 kişilik corps de ballet!..
Programda, klasik balenin doruklarından, Meriç Sümen'in Moskova'da hem de baş rolüne çıktığı Giselle'in ikinci perdesi, Bizet'nin Carmen suiti, Çaykovksi'nin Kuğu Gölü başta rüya gibi seçmeler var..
Bilet ve bilgi için..
Biletix tel: 0216 556 98 00
www.biletix.com
Ya da..
TİM Gösteri Merkezi
Büyükdere Caddesi Maslak
Tel: 0212 286 66 86
www.timshowcenter.com


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın