kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Barack Obama’nın dün akşam İstanbul’a gelişi sonrasında kullandığı güzergahta trafik tamamen durdu. Polis, güzergah boyunca kordon oluşturarak geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaklaşık 50 aracın oluşturduğu konvoy, başkanın limuzinine Dolmabahçe Sarayı’na gidene kadar eşlik etti.

Obama trafiğine dikkat

07.04.2009
ABD Başkanı'nın İstanbul'daki programı nedeniyle bugün kent trafiği felç olacak. Vatandaşlara vapur, metro, metrobüs ve tramvayları kullanmaları tavsiye ediliyor..
İstanbulluları bu sabahtan itibaren kabus gibi bir trafik bekliyor. ABD Başkanı Barack Obama'nın İstanbul programı nedeniyle Beşiktaş, Karaköy, Eminönü ve Sultanahmet yönüne gitmek isteyen vatandaşların vapur, metro, metrobüs ve tramvayları kullanmaları tavsiye ediliyor. Dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen ABD Başkanı Barack Obama için olağanüstü güvenlik tedbirleri alındı. Obama'nın İstanbul ziyaretinde 8 bin 800 polis güvenlik görevi yapıyor. Olağanüstü konuk için İstanbul trafiği kilitlendi. Medeniyetler İttifakı Forumu ile birlikte İstanbul'da trafik dün akşamdan itibaren altüst oldu. Fakat bu sabah İstanbulluları daha çileli bir trafik bekliyor. Başkan Obama'nın programı doğrultusunda konvoyunun geçeceği yollarda, trafik kesintiye uğrayacak.

TOPLU TAŞIMA UYARISI
Başta Medeniyetler İttifakı Forumunun yapıldığı Beşiktaş bölgesi sık sık araç araç trafiğine kapatılacak. Ayrıca Başkan Obama'nın programları doğrultusunda, Beşiktaş, Tophane, Eminönü, Sultanahmet, Ayasofya ve Sahil yolu yer yer araç trafiğine kapatılacak. Bu kapsamda alınacak trafik tedbirleri esnasında güzergahta bulunan halkın kullandığı toplu taşıma vasıtaları olan metrobus, tramvay, Şehir Hatları Vapurlarının seferlerinde herhangi bir aksama yaşanmayacak ve normal seferlerine devam edecek.