kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Lütfi S. - Cafer Akgüneş

Cinayetin altından aşk ilişkileri çıktı

Kadir ERCAN / ANKARA
07.04.2009
Cesedi kanalizasyonda bulunan kapıcının, iki yıl önce arkadaşı olan bir başka kapıcının karısıyla ilişki yaşadığı için dövülerek öldürüldüğü anlaşıldı..
Ankara Türközü'nde rögarın tıkanması sonucu ortaya çıkarılan cesedin, 2 yıl önce kaybolan kapıcı Cafer Akgüneş'e (35) ait olduğu belirlendi. Akgüneş'in karısı 11 Aralık 2007'de polise başvurarak, "Kocam eve gelmedi. Telefonu da açmıyor. 2 çocuğumla meraklandık. Sağlığından endişeliyim" demişti. Polis, o dönemde Akgüneş'in sık görüştüğü kişileri tek tek araştırmaya başladı. Şüphelilerden ikisi o dönem Çukurambar Verda Sitesi'nde kapıcılık yapan Lütfi S. (29) ve karısı Tülay S. (35) idi. Çünkü, kaybolan kapıcının eşyalarının arasında bulunan büyük boy bir fotoğrafta, Akgüneş ile Tülay S. yan yana görünüyordu. Akgüneş evli ve 2 çocukluydu. Araştırma yapan emniyet güçleri, Akgüneş'in Tülay S. ile gizli aşk yaşadığı, bunu öğrenen Lütfi S.'nin, samimi arkadaşı kapıcı Zeynel Ç. (36) ile plan kurup cinayeti işlediğini belirledi.

YAN ODADA SAKLANDILAR
İddiaya göre, kapıcı Lütfi S. ile Zeynel Ç., Akgüneş'e "Çorum'a gidiyoruz. Bizi terminale bırak" dedi. Ancak ikili otobüse biniyormuş gibi yapıp, taksiyle hemen Çukurambar'daki sitenin kapıcı dairesine gitti. Akgüneş ise Lütfi S.'nin karısı Tülay S. ile birlikte olmak için eve gittiğinde, az önce terminale bıraktığı iki arkadaşın yatak odasına saklandığından haberi yoktu. Cafer Akgüneş iddiaya göre evde Tülay S.'ye ve Zeynel Ç.'nin sevgilisi olan kadına da sarkıntılık etti. Bu sırada saklandıkları yerden çıkan Lütfi S. ve Zeynel Ç. sopalarla Akgüneş'e saldırdı. Tülay S. de kocasıyla bir olup Akgüneş'e tavayla vurdu. Neye uğradığını şaşıran Akgüneş bayılınca elleri ve ayakları bağlanıp kömürlüğe bırakıldı. Öldüğü anlaşılınca, bir otomobil kiralanıp, gece yarısı, Türközü'ne götürüldü ve rögar kapağı açılıp kanala atıldı.

ZANLIYI KARISI ELE VERDİ
Akıllara durgunluk veren cinayeti, cesedin bulunmasından sonra Zeynel Ç.nin boşanmak istediği karısı polise anlattı. Cinayetin Çukurambar'daki lüks bir sitenin kapıcı dairesinde işlendiğini belirleyen polis, dairede kan lekelerini buldu. Kapıcı çiftin cinayetten sonra, kapıcı dairesini ve siteyi terk ettiği saptandı. Yakalan zanlılar adliyeye sevk edildi.