kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

07.04.2009
Atılan öğrenci, müdürü sırtından bıçakladı
Sivas'ta okuldan atılan öğrenci, okul müdürünü sırtından bıçaklayıp darp etti. Sivas Ticaret Meslek Lisesi'nde 1 ay önce okuldan atılan Teyfik Ö. (17), dün sabah bayrak töreni sırasında okula gitti. Tören alanında okul müdürü ve öğretmenlere küfür eden Teyfik Ö.'yü okul müdürü Tuncay B. ikna etmeye çalıştı. Ancak Teyfik Ö. müdüre saldırıp sırtından bıçakladı. Sivas Numune Hastanesi'ne kaldırılan Baral'ın kolunda çıkık ve sırtında da derin yara izi olduğu öğrenildi. Olay sonrası okuldan kaçan öğrenci kısa süre sonra yakalanıp gözaltına alındı.
Mehmet YILDIZ

Kılıçlı gaspçılar kameraya yakalandı
İzmir'in Torbalı ilçesinde gasp yapmak için bir markete giren 3 kişi, kendilerine direnen işyeri sahibini kılıçla öldürdü. Olay, dün sabaha karşı Kuşçuburun mahallesinde meydana geldi. Selim Toyran'a ait markete gelen E.A. (20), A.Y. (26) ve F.G. (16), ellerindeki özel yapım kılıçlarla işyeri sahibini gasp etmek istedi. Gaspçılar, karşı koymak isteyen market sahibini boynundan yaraladı. Bu sırada Toyran yanındaki pompalı av tüfeği ile gaspçılara tek el ateş etti. Yaşlı adama saldırıp tüfeği elinden alan gaspçılar, Toyran'ı 13 yerinden bıçaklayıp kaçtı. Ağır yaralanan Toyran, hayatını kaybetti. Çevredeki güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler sayesinde 3 kişi yakalandı.
Sevim OLGUN

Kuyucu seri katil tüm cinayetleri itiraf etti
İstanbul'da 2 ayda 6 kişiyi öldürüp 3'ünün cesedini Kartal'da su kuyusuna atan seri katil Özkan Zengin suçlarını itiraf etti. Cinsel ilişkiye girdiği kurbanlarını öldürdükten sonra eşyalarını alan Zengin, önceki gün ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılandığı mahkemede hâkim karşısına çıktı. Duruşmada suçlamaları kabul ettiğini belirten Zengin, "Ölenle cinsel ilişkiye girmek için sahile gittik. Biraz sohbet ettikten sonra bana cinsel hareketlerde bulundu. Bu tür insanlardan nefret ederim. Onu öldürdüm" dedi.
Gülcan DEMİRCİ

Alkol faciasında ölü sayısı üç oldu, 2 kişi tutuklandı
Almanya'dan tatil için gittikleri Antalya'nın Kemer ilçesinde alkol komasına giren ve daha sonra Almanya'ya getirilen Alman gençlerinden ikisi daha hayatını kaybetti. Lübeck Savcılığı, Jean Pierre Follkovt ve Jan Lange adlı gençlerin cesetleri üzerinde otopsi yapılacağını açıkladı. Kemer Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında ise dün akşam ifadesi alınan 5 otel personelinden Satın Alma Müdürü Vedat Karagülmez ile Yiyecek İçecek Müdürü Taşkın Hisarlı çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Otelden alınan 37 içki numunesinden birinde sahte içki üretiminde kullanılan metanol bulundu.
Hanım TÜRK / SABAH