kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
YÜKSEL AYTUĞ

Fenerbahçe ekranda da galip!

LİGDE ve kupada ne yapar bilmem. Ama Fenerbahçe bu sezon ekranda pırıl pırıl parladı. Sarı-lacivertli ekip, 'Var mısın Yok musun'da yakaladığı 'halkla ilişkiler' fırsatını, hem de en fazla ihtiyacı olduğu dönemde çok iyi kullandı. Ben bu yeni sempati halkasının, takımın sahadaki performansına katkı sağlayacağına da inanıyorum. Özellikle başkanından yöneticisine, tüm branşlardaki sporcularından, antrenörlerine kadar 'herkesin' sosyal sorumluluk mesajı vermek için o stüdyoda bulunması ve ortaya koyduğu müthiş 'takım oyunu' Fenerbahçe'nin taraftar gözündeki kredisini ikiye katladı. Sadece sarı-lacivertliler mi? Eminim, ortaya çıkan güzel görüntüler ve sporcuların birbirleriyle olan esprili atışmaları, bu takımı tutmayanları da ekran başına topladı. Ve Acun Ilıcalı... Onunki tamamen bir 'kariyer destanı' hikayesi... Bundan 15-20 yıl önce Şansal Büyüka'nın ekibinde tıfıl bir muhabirken, eminim tıpkı benim gibi Fenerbahçe antrenmanlarına haber atlamamak için 'korkarak' gidiyordu. Ama şimdi? Tüm Fenerbahçe onun stüdyosuna doluşuyor. Helâl olsun Acun'a... Ve helâl olsun son dönemin en etkin sivil toplum hareketi 'Var mısın Yok musun'a...

UNUTULMAZ DİYALOGLAR
Roberto Carlos: Semih çok neşeli biri, sadece karısıyla birlikteyken biraz değişiyor... Semih Şentük: (Alnında biriken terleri silerek) Abi burada aile konularına girmeyelim lütfen... Roberto Carlos dünyanın en iyi futbolcularından. Onunla aynı takımda oynamak benim için büyük onur. Her ne kadar hâlâ bir gollük ortasını göremesek de... (Kahkahalar...) Volkan Babacan: (As kaleci Volkan Demirel'in 500 binlik kutu açmasından sonra sıra kendisine geldiğinde) Para parayı çeker abi. Benim kutumdaki kesin küçüktür! (Gerçekten de 10 TL açtı.) Aziz Yıldırım: Unutmayın, sözleşme zamanı geliyor. Büyük rakam açanın, açtığı miktar kadar parasından keseceğim, ona göre!.. Deivid De Souza: Carlos yedi çocuğu yaparken herhalde evinde televizyon yoktu. Fenerbahçe'ye gelip, para kazanınca, kendisine bir televizyon aldı! Roberto Carlos: Deivid, soyunma odasının en komik adamıdır! Acun Ilıcalı: (Müstehzi bir gülümseme eşliğinde) Neden soyunma odasının? Yönetici Murat Özaydınlı: Transfer görüşmesi için Brezilya'daki evlerine gittiğimde Carlos diye yanlışlıkla babasına sarıldım!.. Cem Yılmaz: (Açtığı kutuda 'Ronaldinho' yazarken) Büyük açtım galiba! Acun Ilıcalı: Bu, başkanıma bir mesaj mı? Cem Yılmaz: Hayır, bu, başkanım için küçük açtım sayılır!..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın