kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Savaş pilotunu oynamak için para bile veririm

Mustafa KIZIL
06.04.2009
Sinop'ta çekilen 'Parmaklıklar Ardında' dizisinin gardiyan Cengiz'i Ogün Kaptanoğlu hayalindeki rolü açıkladı: Kör veya sağır birini oynamak isterim. Ama savaş pilotu rolü gelirse de, üstüne para vererek çalışırım!..
'Parmaklıklar Ardında' dizisinde Cengiz adlı gardiyanı canlandıran Ogün Kaptanoğlu, soyadıyla büyük uyum içinde. Sinop'ta dalış yapan, balık avlayan, balıkçılarla derin sohbetler yapan, güzel balık yemekleri yapıp dostlarına ziyafetler çeken Kaptanoğlu, tam bir deniz adamı olduğunu söylüyor. Küçükken savaş pilotu olmak istediğini açıklayan yakışıklı oyuncu, "Böyle bir rol gelirse üstüne para bile veririm" diye konuşuyor. Kadroya katılan yeni oyuncuların diziye yeni hikayeler getirdiğini söyleyen Kaptanoğlu "İzleyenlerin de yenilikleri seveceklerine inanıyorum" diyor.

GİDEN OYUNCULARA ÜZÜLDÜM
* Dizinin kadrosunda çok ciddi değişiklikler oldu. Bu değişimler size nasıl yansıdı?
Evet oyuncu kadromuzda çok değişiklikler var. Pek çok değerli oyuncu arkadaşımız gitti. Ama yeni gelen arkadaşlarımızın hikâyeleriyle projeye devam ediyoruz. Bu durum tabii ki duygusal olarak beni de etkiledi. Sonuçta geçen sezondan beri birlikte çalışıyorduk, birbirimize çok alışmıştık. Buna üzülüyorsunuz ama çoğu ile dostluğum hala devam ediyor.

* Bu değişiklikler diziye neler getirdi?
Projeye yeni bir soluk getirdi. İzleyici sabit giden hikâyelerden bir süre sonra sıkılabiliyor. O yüzden yenilikleri seveceklerine inanıyorum. Ayrıca yeni katılan karakterlerin hikâyeleri de gerçekten çok etkileyici. Projenin konseptine de uygun, hayatın içinden gelen hikâyeler... Her an birimizin başına gelebilecek türden öyküler... Dolayısıyla eski öykülerin gördüğü ilgiyi yeni hikâyelerin de göreceğine eminim.

* Çekimler nasıl gidiyor?
Soğuk havada sıcak hikayelerle sürüyor.

* Sinop'a alışabildiniz mi?
Sinop'ta bu ikinci sezonum. Çok güzel dostluklar ve ilişkiler kurdum. Artık ikinci memleketim diyebilirim. Bu güzel şehir ve güzel insanlarla yaşamak çok keyifli!

* Nasıl vakit geçiriyorsunuz orada?
Sinop'ta ne yapmıyorum desek daha doğru olur sanırım... (gülüyor) Ben deniz adamıyım. Serbest dalış yapıyorum, zıpkınla avlanıyorum. Oyuncu dostlarıma zaman zaman güzel ziyafetler sunuyorum. Burada tanıdığım balıkçı dostlarımın davetleriyle bazen gece 10'da tekneyle Karadeniz'e açılıp, sabah 6'ya kadar balık kovalıyoruz. Çok büyük bir zevk ama Karadeniz gerçekten çok zorlu... Her hafta sonu dost meclislerindeki ağabeylerimin arasında da bulunmaktan büyük haz alıyorum. Sinop bir doğa harikası... İnce burun, Erfelek Şelaleleri çok güzel... İnsanları çok doğal ve sevecen. Esnaf dostlarımızla sohbet ediyoruz ve onların misafirleri oluyoruz. Geriye de birbirinden güzel anılar kalıyor!

* Nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Çok çok güzel tepkiler alıyorum. Hem izleyicilerden hem de sektördeki profesyonel kişilerden güzel yorumlar duyuyorum. Bu durumdan çok memnunum! Bu, onlara olan sorumluluğumun daha da artmasına neden oluyor. Performans göstermek daha da çekici ve zevkli oluyor. Anlayacağınız her şey yolunda!

RAHATSIZ MIYIM?
* Bundan sonra nasıl bir projede oynamak istersin?
Uç sınırlardaki rolleri oynamayı çok istemişimdir. Mesela kör bir adamı veya işaretlerle anlaşan sağır ve dilsiz birini veya bir şizofreni... Rahatsız biri miyim acaba? (gülüyor) Ayrıca çocukluğumdan beri savaş pilotu olmak isterdim. Hayata tekrar gelsem bunu başarabilmek için yaşarım. Bu yüzden böyle bir rol gelse, üstüne para vererek çalışırım. Bir de tarihte Ege bölgesinde yaşayan Çakıcı Efe'nin hayatını konu alan bir projede Çakıcı Efe'yi oynamayı çok isterdim.
Haberin fotoğrafları