kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
İlk filmden bu yana sıkı bir dostluk kuran Robert Pattinson, Kristen Stewart ve Taylor Lautner, ikinci filmin setinde çok iyi vakit geçirdiklerini söylüyor.

İşte 'Yeni Ay'dan ilk kareler

05.04.2009
Büyük ilgi gören 'Alacakaranlık' filminin devam filmi olan 'Yeni Ay'ın çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Life&Style dergisi, heyecanla beklenen filmin setine girdi..
Vampir Edward Cullen ve liseli sevgilisi Bella Swan'in aşkı herkesin yüreğine dokundu... Stephenie Meyer'ın kaleme aldığı 'Alacakaranlık' romanından aynı adla beyazperdeye uyarlanan film, gösterime girdiği her ülkede büyük beğeni gördü. Bu beğeniden yola çıkarak yapımcılar da ikinci film için kolları sıvadı ve Meyer'ın yazdığı serinin ikinci kitabı 'Yeni Ay' için çekimlere başlandı. Bu yıl eylül ayında vizyona girmesi beklenen filmin setine ABD'nin ünlü magazin dergilerinden Life&Style girdi. Mart ayı başında çekimlere başlanan yeni filmin setine, Vancouver kenti ev sahipliği yapıyor. Çekimlerden büyük keyif aldıklarını belirten filmin başrol yıldızları Robert Pattinson ve Kristen Stewart, filmin başarısını aralarındaki kimyanın uyumuna bağlıyor. Stewart, "Robert'ın gözlerine baktığım zaman kalbine kadar inebiliyorum. Aynı şey onun için de geçerli. Sanırım aramızdaki uyum perdeye de yansıdı" şeklinde konuşuyor.

14 SAAT SÜREN ÇEKİMLER
İlk filmin yönetmeni Catherine Hardwicke de onların aralarındaki elektriğe gönderme yaparak, "İkisi birbiri için biçilmiş kaftandı" şeklinde konuşuyor. Çekimlerin günde 14 saat sürdüğünü belirten ikili, "Hep birlikte vakit geçiriyoruz. Çekimler bitince birlikte yemek yiyoruz. Sonra otele gidiyoruz. Ertesi sabah uyanıp aynı yoğunluğu tekrar yaşıyoruz" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları