kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Beatles olacağız dedik, ilgi gördük!

05.04.2009
Ünlü rock grubu Gece Yolcuları, çıktıkları dönemde söyledikleri "Tarkan Türkiye'nin Elvis'i ise biz de Beatles'ı olabiliriz" sözlerinin hala arkasında: Böylece medya bizi tanıdı!..
Ünlü rock grubu Gece Yolcuları, ilk çıktıkları dönemde diye getirdikleri "Tarkan Türkiye'nin Elvis'iyse biz de Beatles'ı olabiliriz" sözlerinin arkasında. Bu sözlerle bir dönem çok konuşulan grup, MTV Türkiye ekranlarında yayınlanan BeniMTV'm programında "Bu sözle medya bize 'merhaba' dedi" açıklamasını yaptı.

GECE YOLCULARI'NIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇOK DİNLENİYORUZ!
* "Tarkan Türkiye'nin Elvis'i olursa, biz de Beatles'ı oluruz" demişsiniz. Neden böyle bir söz söyleme gereği duydunuz?
Biz yeni çıktığımızda konuşurken dediler ki, "Ne hayal edersiniz?" Yeni çıkmış bir grup olarak iddiamız da var; dedik ki, "Havalimanlarında karşılanan, çok sevilen, şarkıları deliler gibi dinlenen bir pop sanatçısı vardır ama grup yoktur. Biz öyle olmak isteriz. "Tarkan Türkiye'nin Elvis'i gibiyse; biz de Beatles'ı olabiliriz." Bunu söylediğimiz anda medya bize "Merhaba" dedi.

* Bu hayalin ne kadarını gerçekleştirdiniz peki?
Biz hiç Beatles'la alakalı bir müzik yapmıyoruz. Ama çıktığımız zamandan beri Türkiye'nin en çok ilgi gören gruplarından belki ilk beşinin parçasıyız ve bu çok önemli bir şey.

* Albüm yaparken üzerinizde bir baskı hissediyor musunuz?
Baskı hissetmek değil aslında da iyi şeyler üretmek muhakkak bizi ayakta tutan şey. Bazen bir yere katıldığınızda başka bir şey çalmak istersiniz ama illa ki o hit şarkı istenir. Şarkıyı bir proje olarak düşünürseniz, biz çok deneysel işler yaptık.
Haberin fotoğrafları