kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Pazar SABAH  
ÖNCEL ÖZİÇER

Bir erkek, bir kadın

Katolik inancındaki yedi günahın kadın ve erkeğe göre sıralaması yapılmış. Erkeklerde durum şöyle: Şehvet düşkünlüğü - Oburluk - Tembellik - Kindarlık - Kibir - Haset - Cimrilik. Kadınlardaki sıralama ise: Kibir - Haset - Kindarlık - Şehvet düşkünlüğü - Oburluk - Cimrilik - Tembellik.

Ben kadın ve erkek arasındaki bariz farklara bayılıyorum aslında. Hayatı çok daha eğlenceli kılıyor bence. Çünkü ilişkilerdeki sorunsuzluk, aslında en büyük sorun... Kadın ve erkeğin farklı kimyaları, davranış şekilleri, ruh yapıları, karakterleri, beğenileri, istekleri ve isteksizlikleri, ilişkilerin özünde yanan ateşi sürekli körüklüyor aslında. Aşkın, tutkunun fitilini ateşleyen, bu farklardan doğan didişmeler, mücadeleler, tartışmalar, küsmeler ve her küsmenin ardından gelen o şahane barışmalar. Didişme ve tartışma derken, en ufak sorunda birbirine frensiz dalan, ilişkilerinin içinde ciddi şiddet barındıran çiftleri tabii ki ayrı tutuyorum. Ama doğrusu hayatımda benimle tıptatıp aynı şeylerden zevk alan, her yönüyle bana benzeyen, ağzından hayır çıkmayan bir adam olmasını da asla istemezdim. Bazen ben sarı olmalıyım, o kırmızı... Bir araya gelince turuncuyu oluşturmalı, ortamı ısıtmalı... Ya da ben siyah, o beyaz... Beraberliğimiz grinin sakinliğini de yansıtmalı... Yani diyeceğim o kiiii, kadın-erkek günahlarımız bile farklıymış ya... Eh zaten öyle olmalı!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın