kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Üç saatte bir emzirerek çekebildim bu filmi!

GÜNAYDIN
Giriş Saati : 03.04.2009 11:04
Güncelleme : 03.04.2009 20:40
Yeni Haber
Başrolünü Clive Owen'la paylaştığı ve bir kısmı İstanbul'da çekilen 'The International' filmiyle gündemde olan Naomi Watts, People dergisine konuştu: Sette bebeğimi emzirerek filmi çektim!..
Nicole Kidman, Hugh Jackman, Russell Crowe gibi birçok ünlü yıldızın yetiştiği Avustralya'nın beyazperdeye armağan ettiği Naomi Watts, şu sıralar yeni filmi 'The International' ile gündemde... Türkiye'de 10 Nisan 2009 tarihinde gösterime girmesi beklenen filmin çekimleri sırasında henüz yeni doğum yapmış olan Watts, işin zorluğunu People dergisine anlattı.

* 'The International'ı çekerken, küçük oğlum Samuel'i yeni doğurmuştum. Şu anda 19 aylık olan oğlumla sürekli setteydik.

NAOMI WATTS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

NICOLE KIDMAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

GÖZLERİ KONUŞTU
* Çekimleri üç saatte bir durdurmak zorunda kaldım çünkü sürekli oğlumu emziriyordum. Bu iş başta bana çok zor geldi ama zamanla alıştım.

* Çok hassas bir dönemimdeydim ama herkes bana çok yardımcı oldu. Başta rol arkadaşım Clive'ın (Owen) yardımlarını unutamam.

* Clive hem çok eğlenceli hem de yetenekli bir aktör. Onunla oynarken gözleriyle iletişim kurabiliyorsunuz.

* Filmin büyük bir çoğunluğu New York'ta çekildi. Ben de New York'ta yaşadığım için çok mutlu oldum; böylece ailemden uzak kalmadım.

TELAŞ ZAYIFLATTI
* Geçtiğimiz yıl aralık ayında doğum yaptım. Bir buçuk yıl oldu ama tüm fazla kilolarımdan kurtulmayı başardım. Özellikle bebek bakımıyla ilgilenmek ve bu telaş zayıflamamı kolaylaştırdı.

* Nicole Kidman benim en yakın arkadaşlarımdan... Özellikle büyük oğlum Alexander onun küçük kızı Sunday Rose'u çok merak ediyor çünkü hala bebeği göremedi.