kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"İstanbul'da inanılmaz bir mimari var"

AA
Giriş Saati : 03.04.2009 17:50
Güncelleme : 03.04.2009 23:08
Yeni Haber
Dondurma üreticisi bir firmanın reklam filminde oynamak üzere Türkiye'de bulunan Küba asıllı Amerikalı oyuncu Eva Mendes, basın mensuplarıyla bir araya geldi...
Ataşehir Ağaoğlu Lounge'da düzenlenen basın toplantısında kameraların karşısına geçen Mendes, İstanbul'da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, ''Magnum'un haz elçisi'' olmanın da kendisi için heyecan verici olduğunu söyledi.

EVA MENDES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Dondurma ve çikolataya bayıldığını ifade eden Mendes, ''Hayatımda haz aldığım iki şey var: Mimari ve seyahat. İstanbul'da olduğum için çok mutluyum. Burada inanılmaz bir mimari, inanılmaz bir kültür var. Bu kadar sıcakkanlı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Harika bir ülke. Bir daha gelmek için sabırsızlanıyorum'' diye konuştu.

Yaptığı kısa konuşmanın ardından basın mensuplarından soru almayan Mendes, daha sonra Algida Genel Müdürü Ahmet Coşar, Pazarlama Müdürü Şükrü Dinçer ve Magnum Marka Müdürü Leyal Eşkin Yılmaz ile dondurma yedi.

MENDES ''HAZ ELÇİSİ'' OLDU


Ahmet Coşar, Mendes'i takdim etmeden önce yaptığı konuşmada, marka olarak verdikleri imajın kendileri için çok önemli olduğunu ve bu konuda seçici davrandıklarını ifade ederek, çizgilerini Eva Mendes ile devam ettirdiklerini, Mendes'in, markalarının imajını daha da pekiştireceğine inandıklarını söyledi.

Şükrü Dinçer de daha önce Elizabeth Hurley, Eva Longoria ve Josh Holloway ile çalıştıklarını, bu yıl Eva Mendes ile devam ettiklerini belirterek, Mendes'in bu yılın başlarında en çekici kadın seçildiğini ve en şık giyinenler listesinde yer aldığını anımsattı.

Dinçer, geçen yıl ''haz var dahası var'' sloganıyla çıkarken bu yıl Magnum'u ''haz otoritesi'' ilan ettiklerini, Mendes'i de ''haz elçisi'' seçtiklerini dile getirdi.