kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Çocuğumu sevmek istedim kısmet olmadı

02.04.2009
* Bu ilişkinin bitme sebebi; sizin tabirinizle 'Türk Filmi' yani zengin kızla şarkıcı adamın aşkının mahalle baskısına dayanamaması mıydı gerçekten?
Biraz öyle algılandı. Bunların önünde birlikte durmuştuk ama o kadar çok 'para için para için' dediler ki, e buyursunlar o zaman! Elimin tersi ile ittim parayı. Yakınımızdaki herkes çok şahittir ki, bu iş nikah masasında biterdi. Yıllardır tırnaklarımla çabaladım da bu yerlere geldim. Sırtımdan ter akıyor benim hâlâ. Aile istedi, istemedi ne kadar çok şey konuşuldu, yazıldı çizildi... Ne alakası vardı ya!

* Neydi peki gerçek sebep?
Ayrı hayatları yaşamış iki insan biraraya geldiği zaman bazı köklü farklılıklar görüyorsun. İlişkimiz evliliğe gidiyordu. Ama gördük ki biz aynı evin içinde yaşayacak iki insan değiliz.

* Anlaşamadınız yani?
En genel haliyle, evet!

* Görüşüyor musunuz hâlâ?
Her zaman görüşürüm. Bana ve aileme çok değer verdi. Saygısında en ufak bir kusur olmadı.

FANUSUN İÇİNDEYDİM

* İşin içinde Sabancı soyadı olunca hayatınızda olumlu olumsuz değişiklik oldu mu?
Oldu tabii olmaz mı! Neler oldu... Eğer bu evlilik olsaydı bir fanusun içinde kıstırılmış olarak kalacaktım, bunu hissettim. Ben ben olmaktan çıkacaktım. Bunu da o süreçte anladım. Ben Cihangir'de manava gitmeyi seviyorum, telefonla sipariş vermeyi değil ki, hem de bu imkanım olmasına rağmen. Ben daha mütevazı, hayatın içinde daha insanlarla iç içe yaşamayı seviyorum. Orada başka bir hayat var. Sosyete çok büyük bir camia, ben haddimi aşmışım... (gülüyor)

* Şimdi nasıl hissediyorsunuz kendinizi?
İyiyim ve mutluyum. Bir şeyi denemek, kendi çocuğumu sevmek istedim. Şu anda kıskandığım iki insan var. Biri Ozan Doğulu diğeri Mustafa Sandal. Birinin omuzunda gördüm çocuğunu, diğerinin elinde. Allah mutlu etsin ama o kadar kıskandım ki... Bana deselerdi, "Mustafa gibi 20-30 tane hit şarkı çıkaracaksın, iki milyon satacak bir de albümün olsun. Hangisini tercih edersin?" Çocuğumu omzuma alıp gezdirmeyi isterdim. Benim için bir fırsattı, karşımdaki insan da bunu istemişti, kısmet değilmiş...