kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Outlet'te kendimden geçiyordum

12.02.2009
İndirimler bitmeden, soluğu bir outlet'te aldım. Hem kıyafet hem aksesuar hem de dekorasyon alışverişim çok hesaplıya geldi..
Outlet cenneti Optimum açılalı çok olmadı ama bu alışveriş mabedini ziyaret etmek pek çok kişi için alışkanlık haline geldi bile.
Hazır indirimler devam ederken, ben de "Ne var ne yok?" diye bir bakınayım dedim. Kalabalığa yakalanmamak için pazartesi sabahı Göztepe'ye gittim.
Amacım Optimum Alışveriş Merkezini'deki tüm mağazaları gezmekti. Tabii Park Bravo'dan çıkabilseydim!

SIKILANLAR İÇİN KAFESİ VAR
Park Bravo'nun, zemin katta yer alan outlet mağazası pek geniş. İç tasarımı iyi düşünülmüş; kabinleri oldukça ferah. Alışveriş yapmayı sevmeyen erkekler için bir kafe var; kadınlar reyonlar arasında kendilerinden geçerken, onlar ücretsiz çay-kahve içebiliyor.
Mağazada Park Bravo Group'a ait olan Nine West, Enzo Angiolini, La Senza, Park Bravo, Parks ve Anne Klein gibi markaları bulmak mümkün.
Ayrıca adı outlet mağazası diye yanlış anlaşılmasın; şu anda indirimde olan sezon ürünleri de var.
Alışveriş için pazartesi sabahını seçmeme rağmen mağazada çok sayıda müşteri vardı. Daha sonra bunda, Smile kampanyasının da etkisi olduğunu öğrendim. Her şey yüzde 50+30 indirimdeydi.
Alışveriş maratonuma, hemen girişte yer alan ve son derece hesaplı olan Çiçekevi'nden iki adet miynatür domates bitkisiyle başladım.
Mantolara ilgi yoğundu.
Rengârenk kaz tüyü yelekler (34 TL) ve montlar (41 TL) çok hesaplı. Neredeyse her renk ve desende gömlek bulmak da mümkün. Formal günler için 20 TL'den gömlek ve 30 TL'den triko da aldım. Pantolon ceket ve etek-ceket takımların fiyatları ise ortalama 80 TL.
Park Bravo Outlet'te çok sayıda tunik, elbise ve gece elbisesi çeşidi var. Olası Sevgililer Günü planları için, pullu, payetli ve taşlı alternatiflerden edinmekte fayda var. Bir diğer keşfim ise gümüş renkli uzun triko hırka oldu. 20 TL'ye de zımbalı deri eldiven aldım ki, göze gelmesin diye takmayabilirim bile! Nine West ve Enzo Angiolini'deki ayakkabıların fiyatları 39-59, çizmelerin fiyatları 58-79 TL arasında değişiyor. La Senza külotlar 5, sutyenler 14, terlikler 15 TL.
Mum reyonu, kasaya giden yolda en çok vakit geçirdiğim köşe oldu. En pahalısı 21 TL olan mumların nar şeklinde olanlarından edindim. Elim kolum torbalarlar dolu, Park Bravo'dan çıktım. Optimum gezimi de, bir başka güne bıraktım.
Haberin fotoğrafları