kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Hesaplı alışveriş zamanı

12.03.2009
Bu hafta Cevahir'de yeni bir mağaza daha açan C&A'in reyonlarını gezip, yeni sezon ürünlerini yerinde inceledim..
Favori ucuz kaçış noktalarımdan C&A'in yepyeni bir mağaza açtığını öğrenince soluğu Cevahir Alışveriş Merkezi'nde aldım. Hem mağazayı gezdim hem tek tük de olsa devam eden indirimlere hem de yeni sezon ürünlerine göz attım. 2900 metrekarelik dev mağazada bebek ve çocuk ürünlerinden gençler için sokak modası örneklerine, çalışan kadın ve erkekler için kıyafet ve aksesuarlardan 50 üzeri yaş grubu için ürünlere kadar kelimenin tam anlamıyla her şey var! İlk durağım, benim yaş grubumu da içine alan Yessica bölümü. 25 TL'lik gömlekli bluzların renklerine ve yine 25 TL'lik hırkalara bayıldım. Deri montlar da çok güzel, bol çeşitli ve 159 TL. Jean ceketlerin bu yaz çok moda olacağını bildiğimden, şimdilik birkaç modeli gözüme kestirdim; daha sonra uzun uzun inceleyeceğim. Jean'ler de 25 TL. Kırmızı modelinin baharın 'hit'i olacağını öngörmek için kâhin olmaya gerek yok.

49 TL'YE ÇİZME!

Pantolon-ceket takımlar çok hoş. En pahalısı 100 TL'ye çıkıyor. Fırsatı kaçırır mıyım? Bir siyah, bir de füme takım yapıp aldım hemen kendime. Sokak modasını yansıtan Clockhouse bölümü, derdime derman oldu. Uzun zamandır aradığım Mickey Mouse tişörtlerinin bir sürü farklı renk ve modelinden buldum. Sarı ve mor renklerdeki deri montları yedek listeme yazdım. 29 TL'lik kargo pantolonlardan ise tükenebilirler korkusuyla hemen satın aldım. Yine çok moda olacaklarını tahmin ettiğim büyük taşlı takıların en hesaplıları da C&A'de. Ayakkabıların fiyatları da çok uygun. 39 TL'ye babet, 49 TL'ye çizme bulmak mümkün.

BEBEK REYONU
Kendim için çıktığım alışverişlerin sevdiklerime de yaramasını çok seviyorum. C&A'in bebek ve çocuk reyonu sayesinde, minik yeğenlerime de bir şeyler alma fırsatım oldu. Bir kere kullanılan boyalardan düğmelere kadar her şey, 'tescilli' organik! Kumaş olarak biokoton tercih ediliyor. Ve buna rağmen en pahalı şeyler, 35 TL'lik montlar. Üstler 8, altlar 17 TL. civarında. Ayakkabılar 12 TL. Mağazada önlük gibi aksesuarlar da var. Yine biokotondan yapılan trendy hamile kıyafetlerinin yan sıra büyük beden kadınlar da ihmal edilmemiş. Ve tabii bir de Canda bölümünde yer alan 45 yaş üzeri kadınlar için kıyafetler... Erkek reyonları da en az kadınlarınkiler kadar geniş ve çeşitli. Hayatımda bu kadar gömleği bir arada gördüğümü hatırlamıyorum desem yeridir! C&A Cevahir'den aldığım hesaplı ürünler ve yarın İstinye Park'ta açılacak yeni mağazalarına da gideceğim sözüyle ayrılıyorum.
Haberin fotoğrafları