kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Mağaza mağaza değil internette dolaşın!

26.02.2009
Alışveriş yapmak için mağaza mağaza dolaşmaya, kabin ve kasa sırası beklemeye gerek yok. Havanın elverişli olmadığı günlerde en iyi mağaza, bilgisayarınız! İşte internetten alışveriş yapacakların göz atması gereken siteler..
Bu hafta, biz alışverişkolikler için çok zor geçti. Her ne kadar bağımlılığımız yağmur, çamur dinlemese de itiraf etmeliyim ki adaşım ve yoldaşımın itiraflarla dolu filmini (Bir Alışverişkoliğin İtirafları) izlemek dışında evden adımımı atmadım.
Soğuk hava ve yağmur beni eve hapsedebilir ama alışveriş yapma özgürlüğümü engelleyemez! Yeni ciciler satın almak için illa evden dışarı çıkmak gerektiğini de kim söylemiş? En büyük alışveriş merkezine açılan kapı, masamın üzerinde duruyor. Düğmesine bastım ve o mağaza senin, bu mağaza benim gezinmeye başladım.
İlk durak, ne olup bittiğine bakmak için tabii ki gittigidiyor.com.
Adaşımın filminde de çokça gördüğüm Japon stili kıyafetlerin içinde kayboldum bir süre. Derken, 'yeni Ugg'lar' olarak bilinen Snowjoggers botların satıldığını gördüm. Hazır havalar soğukken giyebileceğim. Siyah modelinden 169 TL'ye bir çift aldım. Biraz da Victoria's Secret karıştırdıktan sonra sıra geldi Neofly'ın alışveriş sitesi www.neofly.com.tr'ye. Şansıma, adidas, Schott, Nike, Converse, Onitsuka Tiger, JanSport, UGG, Vans, CAT, Harley Davidson, Goliath, New Balance, Merrell, Replay, Cars Jeans, BC, Heelys, Rocket Dog, Turqs, Lee ve Wrangler markalarının satıldığı sitede indirim vardı! Schott marka, bu sezonun modası çok güzel bir çoban mont aldım.

SANAL MANKENDE DENEME FIRSATI

www.sanalgiyim.com, yeni keşfettiğim bir alışveriş sitesi. Sitede sanal bir manken var. Ona vücut ölçülerinizi veriyor ve satın alacağınız giysileri bu manken üzerinde deneyerek, doğru bedende satın alıyorsunuz. Beta, Dagi, Garize, Nelson, Ten, Twigy, Wilson ve Yeni İnci, satılan markaların birkaçı...
Penti'nin modelleri sayesinde çorap koleksiyonumu biraz daha zenginleştirip Elf&E'yi tıkladım. Sitede yüzde 70'e varan indirim var. Bir hayli alışveriş yaptıktan sonra www.ykm.com.tr'nin ev reyonunda kaybettim kendimi. YKM'nin online mağazasında da inanılmaz indirimler ve fırsatlar var. www.mudo.com.tr'nin dekorasyon ürünlerini iyice hatmettikten sonra indirimden çok hoş bir kolye ve yaz için kırmızı çiçekli bir elbisede karar kıldım. www.desa.com.tr'de de indirim devam ediyor. Deri ceketler yarı fiyatına düşmüş, çanta ve ayakkabılar da aynen.

GELİRLERİN BİR KISMI TOÇEV'E

İkinci el giyimden hoşlananlara, www.originalseconds.com adresini şiddetle tavsiye ederim. Satılan her üründen TOÇEV'e pay bırakan site, gittigidiyor.
com'a bağlantılı bir mağaza aslında.
Ünlü markanın orijinal ikinci el ürünlerine uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla ulaşmak isteyenler mutlaka göz atmalı.
Kozmetik ve bakım ürünleri için www.strawberrynet.com adresini bir kez olsun denemeyen bir kadın kalmış mıdır acaba? Masa başındaki alışveriş turumu yepyeni bir makyaj setiyle tamamladım.
Haberin fotoğrafları