kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Çıplak sahnelerde çok rahattım!

GÜNAYDIN
Giriş Saati : 01.04.2009 09:50
Güncelleme : 01.04.2009 22:43
Yeni Haber
'The Reader' filmiyle bu yıl 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ını kazanan Kate Winslet, People dergisine konuştu: Filmin çıplak sahnelerinde hiç zorlanmadım!..
Tam altı kez Oscar'a aday olan ve sonunda 'The Reader' filmiyle şeytanın bacağını kıran Kate Winslet, yeni filmiyle ilgili People dergisine konuştu. Filmde Naziler için çalışan bir kadını oynayan Winslet, çıplak sahneleriyle de dikkat çekti. Ülkemizde 10 Nisan 2009 tarihinde gösterime girecek olan filmde; güzel yıldız Ralph Fiennes ve David Kross'la başrolü paylaşıyor. İşte Winslet'ten filmine ve Oscar'a dair yorumlar:
* Filmin senaryosu ilk elime geldiğinde çok heyecanlandım hatta korktum. Oynadığım rolle yakından uzaktan bir ilgim yoktu.
* Oynadığım rolü kendi hayatımla ve bugüne kadar yaşadıklarımla kıyaslamam imkansızdı.

KATE WINSLET FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

EŞİM SAM ÇOK SEVİNMİŞTİ
* Hanna Schmitz karakterini sevmesem de onu anlamam gerekirdi. Aksi takdirde onu oynayamazdım.
* Filmde, genç oyuncu David Kross'la çektiğimiz sevişme sahnelerinde hiç zorlanmadım. Çekimler çok rahat ve doğal geçti.
* Oscar'ı kazandığıma benimle birlikte en çok eşim Sam sevindi. Eve gittiğimizde beni kucağına alarak defalarca döndürdü.
* Hollywood'un yoğun temposuna rağmen anne olduğum için çok mutluyum. 8 yaşında Mia ve 5 yaşında Joe adında iki çocuğum var. Her işimi onlara göre planlıyorum. Çocuklarımın hangi saatte ne yapacakları yıllardır hep bellidir.