kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Türk Telekom memleketi 62 liralık pakete sığdırdı

31.03.2009
Türk Telekom, sabit hat müşterilerini "sınırsız" jettfon tarifesi ile şehiriçi ve şehirlerarası 62 TL'ye konuşturacak. İstismarı engellemek için tarifeye 6 bin dakika sınırı getirildi..
Türk Telekom, 2 ayda 400 binden fazla sattığı jettvel tarifesinden sonra şimdi de sabit hatlar için sınırsız sehiriçi ve şehirlerarası konuşma sağlayacak 'jettfon' tarifesini her şey dahil 62 lira ile müşterilerine sunuyor.

MOBİLLE YARIŞACAK
Tarifelerin sınırsız olarak adlandırılmasına rağmen istismarları engellemek için sehiriçine ve şehirdışına üçer bin dakikadan toplam 6 bin dakika sınır getirdiklerini belirten Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, "Suiistimallere karşı böyle bir sınırlama koymak zorundaydık" dedi. Geçmişte abone mantığıyla çalışan ve fazla rekabete ortak olmayan bir kuruluş olduklarını hatırlatan Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel de, rekabete dayalı tarife portföylerinin mobil operatörlerin tarife paketleriyle yarışır hale geldiğini söyledi. Çamlıbel, "Bu tarifeleri Cem Yılmaz'lı yeni reklam desteği ve satış kanallarımızla değişik segmentlere çok kolay ulaşarak satacağımızı ve beklentilere en üst seviyede cevap vereceğimizi düşünüyoruz. Bu tarife ile müşterilerimize 'sınır sizsiniz' mesajı veriyoruz" dedi.

IPTV - İNTERNET PAKETİ YOLDA
Önümüzdeki günlerde uluslararası, GSM ve bölgesel aramalarla ilgili yeni tarife paketleri çıkarmaya hazırlandıklarını belirten Çamlıbel, kampanyaların internet ve televizyonu da kapsayacağı sinyalini verdi. Çamlıbel, "Yakın zamanda GSM, geniş bant, sabit hat ve TV işinde büyüyecek bir yapıya sahibiz. Bazılarını ya da tamamını biraraya getiren kampanya ve tarifelerle değişik paketler sunacağız" dedi.

İŞ DÜNYASI İÇİN PAKET
İş dünyasına yönelik paketler üzerinde de çalışmaların sürdüğünü aktaran Çamlıbel, "Kurumlara yönelik hem ses hem data ile ilgili yeni projelerimiz var. Sektör ve kobi bazında değişik segmentlerle ilgili çalışmalarımız önümüzdeki günlerde tarifelerle hayata geçirilecek" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları