kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

I 'Love' You!

Güneşli sabahları seviyorum. Beyaz peynir ve simiti, çayla yemeği seviyorum. Evde yalnız kaldığım gecelerde Ayten Alpman dinlemeyi seviyorum. Madonna'nın konser DVD'lerini Yalın'ın şarkı sözlerini ezberlemeyi, Teoman'ın yıkık dökük sesiyle aşk şarkısı söylemesini seviyorum. Bu aralar Asmalı mescit Otto'yu çoook seviyorum. Otto'da gelincik votka içmeyi seviyorum.

MARNİ'Yİ MÜSLÜM'Ü
Sonra İstiklal Caddesi'ndeki Adidas'ın karşı sokağındaki canlı müzik mekanı Mask'ta müzik dinlemeyi seviyorum. Saba Tümer'in kahkahasını seviyorum. Haşo'nun Pazar notlarını seviyorum. Marni'nin renkli plastik ayakkabılarını seviyorum. Yakup'ta patronla meyhane keyfi yapıp saatlerce sohbet etmeyi seviyorum. Canım Ailem dizisini seviyorum. Seyhan'ın Ali'yle aşkını seviyorum. Müslüm Gürses'i çok seviyorum. Bekarlığımı seviyorum. Bünyemi yormayan insanları seviyorum. Frederick Beigbeder okumayı seviyorum. Şarkı yazmayı seviyorum, ohh ne rahatlıyorum. Siyah ojeleri, siyah rujları seviyorum. Richard Gere'i seviyorum, kolundan tuttuğumla nikah dairesine gidip evlenmek istiyorum.

LOVE FASHION AND FAME
Savoy pastanesinin şeftalili mini tartlarına ölüyorum. Fazıl Say konserlerini seviyorum. Sezen Aksu'yu sevmek değil onun şarkılarıyla aşk yaşıyorum. Ve şimdi yepyeni bir şeyi ennn çok seviyorum. İlham almalara doyamıyor, sayfa sayfa tekrar tekrar okuyor, fotoğraflara bakıyor, vay beee çekiyorum. İngiliz derginin adı 'Love- fashion and fame'. Yılda iki kere çıkıyor; modayı, bildiğiniz moda dergileri gibi onu alın bunu alın gibi size dikte ettirerek değil, size ilham vererek önünüze koyuyor. Öyle değişik, uçuk ve sizi sizden alacak fotoğraflar var ki, tüm ekibi ayakta alkışlamak istiyorsunuz. İlk sayısının kapağında Amerikalı şarkıcı Beth Ditto var. Kim çekmiş? Dünyayı çeken Türk fotoğrafçı Mert Alaş. Ne yapın edin, dergiyi elinize geçirin. Vizyonunuz nasıl değişecek, diğer dergiler size boş gelecek. Benden söylemesi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın