kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
SİNAN-ÖZLEM, DEMİR SERTER Özlem Yıldız eşi Sinan Serter ve oğulları Demir ile İstinye Park'ta güneşin keyfini çıkardı. Masa Restaurant'ta öğle yemeklerini yiyen Serter Çifti restoranın önündeki alanda çocukları ile oynadılar.

İstinye'ye Park ettiler

Mustafa DERYAHAN
29.03.2009
Hafta sonları Nişantaşı'na akın eden ünlülerin yeni gözdesi İstinye Park Alışveriş Merkezi. Hafta sonu Caroline Koç'tan Seda Sayan'a kadar pek çok kişi İstinye Park'taydı..
Birbiri ardına açılan alışveriş merkezleri, ünlülerin uğrak yeri olan Nişantaşı'nın pabucunu dama attı. Kanyon Alışveriş Merkezi'nin açılmasıyla tercihlerini Kanyon'dan yana kullanan ünlü isimlerin şimdiki gözdesi İstinye Park. İstinye Park'ın içindeki Masa Restaurant ve sosyetik işletmeci Lal Dedeoğlu'nun açtığı Bej Cafe; iş, sanat ve sosyete dünyasının ünlü isimlerini 'çekiyor'. Havaların ısınmasını fırsat bilenler soluğu bu mekanlarda alıyor.

Arka kapıdan çıktı
Geçen hafta sonu Seda Sayan da oğlu Oğulcan ile Bej'de buluştu. Yemeğin ardından boyundan büyük oğlu ile el ele çarşı içinde yürüyüş yapan Sayan'ın son derece neşeli olduğu gözlendi. Ümit Boyner de aynı mekanda Caroline Koç ve Serra Tokar'ı ağırladı. Kız kardeşi ile alışverişe çıkan Nil Bentürk, Sinem Güven, Begüm Şen ve Başak Özbek de aynı gün İstinye Park'taydı. İstinye Park'ın bir diğer ünlü ismi ise Süreyya Yalçın'dı. Üzerinde gri renkli, altın kaplamalı işlemelerle süslü bir eşofman ile restorana gelen Yalçın burada bir kız arkadaşı ile buluştu. Görüntü vermek istemeyen Süreyya Yalçın, otomobilini ön kapıya çektirip gazetecileri o tarafa yönlendirdikten sonra restoranı mutfak kapısından terk etti. Yalçın'ın kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı.
Haberin fotoğrafları