kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

'Parti Kızı'nın partisi sosyeteyi buluşturdu

Sosyeteye yönelik konsept partilerle adını duyuran Melisa Çakarlar, salı gecesi bu kez kendisi için bir parti verdi. Çakarlar, kurumsal kimlik çalışmalarını yürüttüğü Nişantaşı'ndaki Covva Restaurant'ta verdiği partiyle doğum gününü kutladı. Sosyeteye parti organizasyonları yaptığı için geniş bir çevresi olan Çakarlar'ın 34. doğum günü partisine ilgi çok büyüktü. Sosyetenin en ünlü ve en renkli simalarının bir araya geldiği partide eğlence doruğa çıktı. Daima en çılgın partilere imza atan hatta 'Parti Kızı' olarak anılan Melisa Çakarlar için, dostları çılgın bir doğum günü pastası hazırlatmıştı. Çıplak kadın şeklindeki pasta geldiğinde, herkes çok şaşırdı ve pasta kesilirken de pastayla ilgili espriler havada uçuştu!!!

YAŞGÜNÜ PARTİSİNE SİYASET KARIŞTI!

Bu arada Melisa Çakarlar ile Nil Bentürk'ün yakalarına 'Kılıçdaroğlu Diyen Şimdiki Kızlar' yazılı birer rozet takmaları dikkatimi çekti. Anlayacağınız sosyetik doğum günü patisine bile siyaset karışmıştı! Seçim süreci bugün bitiyor ya, bizim sosyetiklerin de siyaseti bir dahaki seçime kadar unutacaklarından şüphem yok. Gece çok geç saatlere kadar süren partide, ilgimi çeken detaylardan biri de Sinan Gürsoy ile boşandığı eşi Esra Özkan'ın pişti olmasıydı. Arkadaş gruplarıyla gelen Sinan Bey ve Esra Hanım, mekanın küçüklüğü nedeniyle yüz yüze gelmemek için çok çaba sarf etti!!!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın