kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"İnin o dağlarda aşağıya"

Giriş Saati : 27.03.2009 14:20
Güncelleme : 27.03.2009 22:01
Yeni Haber
BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, BBP'lilere itidal çağrısında bulunarak,
"Orada bin 900-2000 metrelere çıkan BBP'li kardeşlerimize sesleniyorum. İnin o dağlardan aşağıya. Sayın Yazıcıcıoğlu'na yakışır bir vakurla bekleyeceğiz. Fiziken yeterli değilsiniz. Ordunun askeri ve birlikleri orada... Metin olmak zorundayız. Devletin faaliyetleri zorlaştırılmamalı. Şu geldiğimiz nokta birilerinin birilerine gol atma noktası değildir. Toplum bir aile oldu. Bu birliğe yakışır bir şekilde hareket etmemiz gerekir" dedi.

"Ümitlerimiz devam ediyor" diyen Topçu, şöyle konuştu:
"Allah Sayın Genel Başkanımızı ve arkadaşlarımızı bize bağışlasın diye dua ediyoruz. İlk günden beri tüm teşkilatlarımızla aynı vakur duruşu Sayın Genel Başkanımızın bizden istediğimiz duruşu sergiliyoruz.
Bu noktada devletimizi hükümetimiz Silahlı Kuvvetlerimiz kaza anındandan itibaren tabiki üzerine düşeni yaptı.İçişleri Bakanımızın, Başbakanımız, TBMM Başkanımızın, Silahlı Kuvvetlerimizin orada olmasını önemsiyoruz.
Ama gelinen noktada yangına bir cevap yok. Yangına bir ferahlık yok. Çabalar yangına çare olmuyor. Türk halkı bir birlik olmuş vaziyette. Türk dünyası cevap bekliyor. Türkiye cevap bekliyor.Saygı çerçevesini aşmadan yangına bir cevap bekliyoruz. Yetkililere müteşekkiriz ama artık sonuç istiyoruz. Büyük Türk milletinin huzurunda çağrıda bulunuyoruz. Yazıcıoğlu'nu ve 5 can kardeşini bize buluşturmasını istiyoruz."