kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
SEVİLAY YÜKSELİR
SEVİLAY yazıyor

Garipoğlu: Teknemiz var ama onunla kaçmadı!

Münevver'in katili Cem Garipoğlu'nun amcası ünlü işadamı Hayyam Garipoğlu aradı. Alınmış bir önceki yazımda Cem'in Rusya'ya kaçışı ile ilgili yazdıklarıma. "Sevilay Hanım. Bizim bir teknemiz var Bakırköy Yat Limanı'nda demirleyen ama Cem'in bu yatla kaçmış olduğu iddiası yalan" diyerek başladı sözlerine. Uzun uzun konuştuk işlenen cinayet ve yeğeni Cem hakkında. Belli ki çok üzülmüş bu olaya Hayyam Garipoğlu. Öyle üzülmüş ki ağzından şu sözlerin çıkmasına dahi engel olamadı: "Bu cinayet bizi perişan etti Sevilay Hanım. İnanın ki, daha önce bankamıza el konuldu. Aylarca cezaevinde yattım. Medya bize hortumcu damgasını yapıştırdı. Ama emin olunuz ki, o zaman yaşadığımız sıkıntılar, bugün yaşadıklarımızın yanında sıfır kaldı!"
Dayanamadım daha fazla, "Hayyam Bey. İyi güzel anlıyorum üzüntünüzü ama bu çocuk daha 17 yaşında ve günlerdir saklanıyor. Bunu tek başına başaramaz ki. Muhakkak ona birileri yardım ediyor. Eminim ki, anne-baba onun nerede olduğunu biliyordur" dedim.
"Biliyordur herhalde!" dedi ve devam etti: "Bakın. Sizden bir ricam... Lütfen kendinizi o annenin ve babanın yerine koyun. Siz de bir annesiniz ve evladınız böyle bir olayı gerçekleştirse nasıl bir tepki verirsiniz bir düşünün. Hangi anne veya baba oğlunun böyle bir cinayeti işlemesini ister? Yapacak bir şey yok. Evet, bir can gitti ama ortada da bir genç çocuk var. Aile ne yapsın? Alsın kendi elleriyle adalete mi teslim etsin? Ya da öldürsünler mi? Cem çok aklı başında, sessiz ve sakin bir çocuktu. Kimsenin ondan beklemeyeceği bir olayı gerçekleştirdi. Ama olan oldu. Bütün bir aileye leke sürüldü bu olay yüzünden. Cem'in cezasını yargı vermese dahi ilahi adalet verecek bir gün. Bu çocuğun iki kız kardeşi var. Yarın bu kızlar büyüyünce evlenmek isteyince onlar için neler söylenebileceğini tahmin edebiliyor musunuz? Diyecekler ki, 'Ağabeyi bir kızı öldürmüş ve doğramıştı!' Tüm gazetecilerden bir ricam var. Evet, işinizi yapıyor ve bu cinayetin aydınlanması için çabalıyorsunuz ama Allah aşkınıza elinizi vicdanınıza koyun ve bir kez daha düşünün. Ne oldu o an? Emin olun ki küçük bir kavganın akıl almaz sonucudur bu. İki genç tartışmışlardır ve o tartışma istenmeyen bir noktaya gitmiştir. Sonra belki de korkmuştur Cem. O korkuyla hunharca bir işe girişmiştir. Şimdi bu aile ne yapsın? Evet. Münevver'i kaybettik ama Cem'i de. Cem bundan sonra yaşasa ne olur, yaşamasa ne olur?"


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın