kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Önce pilates sonra alışveriş

26.03.2009
Kendi adını taşıyan R&B tarzındaki albümüyle tanınan Doa, eğlence, spor ve alışveriş dolu bir hafta sonu programı yazdı..
Cuma günü haftanın en güzel ve anlamlı günü benim için. Gece hayatıyla aram, dönem dönem değişir. Şu aralar spordan eve gelip mayışmak ve kedilerimle birlikte vakit geçirerek uyuyakalmak favori cuma gecesi aktivitem. Ancak eğer gece dışarı çıkma havasındaysam, gideceğim yer tabii ki R&B/hip-hop çalan bir mekân olacaktır. Kışın Discorium'u, yazın da Sapphire'ı şiddetle tavsiye ederim.
Çok erken uyanan biri olduğum söylenemez. Uyanınca mutlaka bir kahve içerim, yoksa kendime gelemem. Eğer bir arkadaşımı bekliyorsam; kahve içmeyip yol üstündeki bir Starbucks'tan mutlaka bir karamelli macchiato aldırırım. Eğer kahvaltıyı evde yapacaksam bir de kepekli puf eklerim siparişime. Ancak dışarıda kahvaltı yapmak hafta sonlarının en büyük keyfi oluyor. Hava güzelse Bebek sahilindeki çay bahçelerinden herhangi biri kahvaltı için gayet güzel bir seçim. Bu arada kahvaltıya giderken yanımda spor çantamı da getirmiş olduğumu belirteyim. Çoğu insanın rutinine ters olabilir ama ben bu kadar karbonhidratı aldıktan sonra spora giderim. Sporda son zamanlardaki favori çalışmalarım pilates, crunch ve koşu. Yaza doğru yüzme de bunların arasına katılmaya başlar.
Spordan çıkınca en yakın yemek yiyebileceğim yere kendimi atarım. Num Num, Park Avenue ve Sosa yan yana dururlar, her seferinde birini seçer ve yerim.
O hafta içinde fırsat bulup okuyamamışsam, yemekte okumak üzere D&R'a uğrayıp Uykusuz ve Penguen dergilerini mutlaka alırım. Salata ve portakal suyu vazgeçilmez siparişim. Yemekten sonra sıra en sevdiğim şeye gelir: Alışveriş! Kanyon ve Cevahir, favori alışveriş merkezlerim. Giyim tarzımın çoğunluğa biraz farklı geleceğini belirtmeliyim. Bershka'da çok değişik kıyafetler buluyorum. Stradivarius ve Steve Madden'de çok güzel topuklu ayakkabılar var.
Zara, Mango, Top Shop ve River Island'da da şık/abiye kıyafetler bulabiliyorum. Takılara bayılıyorum, Accessorize'da dolaşmak en büyük zevkim. Cildime dikkat ederim.
Makyaj ürünleri için MAC'e, krem vb. bakım ürünleri içinse Body Shop'a gidiyorum. Bir de bu aralar güzel kokulu sabunlara ve kremlere taktım. Alışverişten sonra iki farklı yolla yapılacak tek şey var: Film izlemek.
Yorulduysam evde DVD çalarda, enerjim varsa sinemada. Genelde sinema için Mars/Kanyon'u tercih ediyorum. Müzikallere bayılırım. Eve gittiyseniz ve enerjiniz kaldıysa açın Biletix'in web sayfasından konserlerden konser, mekânlardan mekân beğenin. İşin doğrusu şöyle bir bakınca bana göre bir aktivite bulamadım, ancak Hayal Kahvesi ve Babylon'a ne var diye bakmadan giderim.
Haberin fotoğrafları