kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Hemşirelerimiz!..

e-mailin üzerinde Ebru Karataş imzası var. Hemşireymiş.. Diyor ki.. "Sizin gibi sapık, hasta beyinler unutmasınlar ki, bir gün mutlaka bizim ellerimizde can vereceksiniz.."
Yani ifadeye bakar mısınız?.. Hem de hemşireler için yazdığım güzellemenin daha mürekkebi kurumamışken.. Ameliyatım öncesi ve sonrasında bana bakan hemşireleri anlata anlata bitirememişken..
Suçum ne?..
Bir defiledeki hemşire kıyafetinin üzerine fırtınalar yaratmaya kalkışmıştı, hemşireler adına bir takım kişiler.. "Yahu gülün geçin" dedim.. "Gülün geçin.."
Gülüp geçen de var Allah'tan..
Türk Hemşireler Derneği Başkanı Saadet Ülker "Temsil ettiğimiz kitleye hemşirelikle ilgili sorunların bunlar olmadığını, asıl sorunların nerelerde olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Sevinerek ifade etmek isteriz ki çok olumlu gelişmeler var. Esasen meslektaşlarımız arasında bu ve benzeri olaylara gülüp geçenler de tahmin edemeyeceğiniz kadar çok. Mizahı anlayanlar da, eleştiriye açık olanlar da" diyor.
Mesele o sorunların üzerine gitmek, dernek ve medya olarak Ülker Hemşire.. O sorunların üzerine gitmek.. Gülüp geçecek olayları kaşıyıp öne çıkmaya çalışmak değil.. Bunları yapanlar da hemşire sendikaları başkanı erkek hemşireler..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın