kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sosyeteye başka halka başka Baba

Öner ÖNGÜN / MAGAZİN
22.03.2009
Al Jamal'de 25 bin TL'ye sahne alan Müslüm Gürses Bakırköy'deki bir barda 15 bin TL'ye söyledi. Tavuk ikram edilen mekânda şarkılar da "halk"a göreydi..
Kısa süre içinde birbirinden büyük farklılık gösteren iki farklı mekânda sahneye çıkan Müslüm Gürses, sosyete mekânında beş yıldızlı bir konforla ağırlanırken orta direk mekânında daha mütevazı misafir edildi. İstanbul'daki Al Jamal adlı kulüpte 25 bin TL karşılığı program yapan Müslüm Gürses, İstanbul Bakırköy'deki Felek Bar'da 15 bin TL'ye söyledi. Sosyete için 23 şarkı okuyan Müslüm Gürses, daha düşük ücret aldığı orta direk mekânında 15 şarkı seslendirerek programını tamamladı.

MÜSLÜM GÜRSES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

REPERTUVAR DA ONA GÖRE
Al Jamal'de fiks mönü 125 TL olarak müşteriye sunulurken, Felek Bar mönü fiyatı 75 lira olarak belirlendi. Sosyetik mekânda Ortadoğu mutfağından özel yemekler masalara taşınırken, ortadirek için mutfakta balık ızgara ve tavuk pişti. Repertuvarını da sahne aldığı mekânın müşteri portföyüne göre belirleyen Müslüm Gürses, Al Jamal'de Teoman'ın "Paramparça," Kenan Doğulu'nun "Tutamıyorum Zamanı," Yeni Türkü'nün "Olmasa Mektubun" gibi popüler parçalarını seslendirirken Felek Bar'da "Karanlık Çökünce," "Hasret Rüzgârları" ve "Seher Yeli" gibi arabesk ve bol uzun havalı parçaları okumayı tercih etti. Müslüm Gürses'in her iki mekân için farklılık göstermeyen tek alışkanlığı, alkol almaması ve geceyi Türk kahvesiyle tamamlaması oldu.