kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
UMUR TALU
Dipsiz Kuyu

Cevap ve düzeltme

1. Her şeyden önce Gazete yazısında konu edilen davanın, yanıltıcı bir şekilde kamuoyunun gündemine taşınması müvekkilin kişilik haklarını ve adil yargılanma hakkını, Limak A.Ş.nin ticari itibarını ihlal etmektedir. Müvekkilim Nihat Özdemir hakkındaki iddiaların tamamı dayanaksız olup, yargılama süreci sonucunda suçsuz olduğu sabit olacaktır.
2. Yazıda, Mavi Hat Operasyonu ile ilgili olarak Anka Haber Ajansı'nın ulaştığı iddianamedeki dinleme kayıtları ve ifade tutanaklarından bahsedilmektedir.
3. Anka Haber Ajansı'nın bu yazısı, müvekkil tarafından tekzip edilmiş ve tekzip metni 05 Mart 2008 tarihli haber olarak Anka Haber Ajansı üyelerine gönderilmiştir
4. Anayasa'nın 38. maddesi uyarınca herkes suçlu olduğu kesin hükümle sabit olana kadar masum kabul edilir. Yazı, veriliş tarzı ile masumluk karinesini ihlal etmekte, müvekkil hakkında toplum nezdinde suçlu izlenimi yaratmayı amaçlamaktadır.
5. Yazı objektif ve güncel değildir, sansasyon yaratmak amaçlıdır, yanlış ve yanıltıcı yorumlar içermektedir.
6. Öte yandan yazıda bağlantı kurulmaya çalışılan olaylar, şahıslar ve Ergenekon adıyla bilinen soruşturmayla müvekkilim Nihat Özdemir'in ve yönetim kurulu başkanı olduğu Limak A.Ş.nin hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.
7. Konuya ilişkin olarak müvekkilin her türlü hukuki ve cezai yollara başvurma hakkı saklıdır.

Saygılarımla
Nihat ÖZDEMİR Vekili
Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın