kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Aysun!..

Perşembe gecesi maçı beklerken, NTV'ye takıldım.. Dördünü de çok sevdiğim Müjde, Çiğdem, Pınar ve Aysun'a.. Fazıl Say konukları olmadan önce Aysun'u konuştular.. Ruh hastası ve alkolik bir babası var, Aysun'un hayatından çıkardığı ve unutmak istediği.. Annesi, kız kardeşiyle birlikte müthiş bir şiddet dönemi yaşamış Aysun çocukluğunda.. Alkolik ve çalışmayan baba, annenin kazandığı parayı çocuklara değil, alkole yatırmak istiyor ve her gün dövüyor üçünü de..
Aysun, 17 yaşında para kazanmaya başlayınca, aile reisliğini yüklenip, annesi ve kız kardeşini bu işkenceden kurtarmış.
Ama reyting peşindeki medya var ya.. İkide birde bir programda adamı eline üç kuruş şarap parası verip ekrana getiriyorlar ve "Para kazandı, babasını sokağa attı" programı yaptırıyorlar..
Bu medyayı da bu tipleri de iyi tanırım.. Aysun da iyi tanır.. O zaman ciddiye almamalı.. O zaman "Ben bu ülkeyi terk edip Amerika'ya yerleşeceğim" dememeli..
Bu ülke insanları, Aysun'u da, o tedavi görmesi gereken zavallı adamı da, onu kullanıp reyting peşine düşenleri de iyi tanır çünkü..
Omuz silk geç Aysun.. Omuz silk geç.. Bu konu açılırsa konuşma bile.. Hiç gereği yok çünkü..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın