kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

CHP seçim gecesine hazır

ANKA
Giriş Saati : 21.03.2009 13:08
Güncelleme : 21.03.2009 18:54
Yeni Haber
CHP Genel Merkezi ile il ve ilçe teşkilatları seçim gecesine yönelik hazırlıklarını tamamlıyor. ..
Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil'in başkanlığındaki seçim komitesi ile, Atila Sav'ın başkanlığındaki hukuk komitesi 29 mart günü seçim sonuçları kesinleşene kadar görev yapacak.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav il ve ilçe başkanlıklarına bir genelge göndererek seçim günüyle ilgili olarak yapılan düzenlemeleri, seçim günü 16.00'dan seçim sonuçları kesinleşene kadar yapılacakları ve her ilin Genel Merkez ile irtibatta olacağı özel telefon numaralarını bildirdi.

Genelgede, Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Genel Sekreter Yardımcısı Algan Hacaloğlu, Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Parti Meclisi Üyesi Sinan Sunay'dan oluşan bir komitenin illerden, ilçelerden ve beldelerden gelen bilgileri değerlendireceği belirtildi.

Genelgede ayrıca, Genel Sekreter Atila Sav'ın başkanlığını yapacağı, TBMM Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Hakkı Suha Okay, Avukat Alper Öktem ve Avukat İdris Kılınçkaya'dan oluşan Hukuk Komitesi örgütün seçimle ilgili sorularına anında yanıt verileceği kaydedildi.

Genel Sekreter Önder Sav, "bütün il ve ilçeler, seçim sonuçları alınana kadar açık tutulacak örgütümüz ve belediye başkan adaylarımız parti yetkilileri ve ilgili telefon görevlileri ile sürekli iletişim içinde olacaklardır" dedi.