kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Başkentte hastane yapacak, bürokrata VIP kat açacak

PINAR ÇELİK
21.03.2009
Yüzde 30 hissesini yabancı fonlara satmaya hazırlanan Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Kapıcıoğlu, Ankara'da bürokratlara VIP hizmet verecek..
Dünya Göz Hastaneleri arasında en büyüğünü Ankara'ya açmaya hazırlanan Eray Kapıcıoğlu, 18 katlı binanın en üst katında bürokratları ağırlayacak. 10 adet suit odanın yer aldığı VIP katında 5 yıldızlı otel hizmeti verileceğini belirten Kapıcıoğlu, "Bir devlet büyüğünün olduğu gün o katı kimseye açmayacağız. Bürokrat tıpkı bir otel odasında kalırmış gibi hissedecek. Hemşiresi özel olacak. Ankara'da böyle bir ihtiyacı hissettik. Bu şekilde bürokrat ve askerler rahatsız olmadan operasyonlarını yaptırabilecek" diye konuştu.

KÖRFEZ FONLARI İSTEKLİ
Yeni hastane yatırımlarını hayata geçirmek için yüzde 30 hisse satışına gideceklerini belirten Kapıcıoğlu, 9 fondan teklif aldıklarını Körfez fonlarının ise daha istekli olduklarını söyledi. "Eğer fiyatta anlaşırsak elimize geçen parayı kasaya koymak yerine yeni hastaneler açmak için harcayacağız. Kredi kullanıp yeni yatırımlara yönelmek yerine hisse değeri düşük olsa da elimizdeki nakitle fırsatları değerlendirmek istiyoruz" diyen Kapıcıoğlu, bu krizde hisse satmanın doğru olmadığını bildiklerini ancak mevcut fırsatları değerlendirmek için bunun da avantaj yaratacağını ifade etti. "Körfez fonlarının Avrupa ve ABD'de paraları ciddi anlamda battı. Artık bunlar kendi paralarını kendileri değerlendirmek istiyor. İstekli oldukları için de daha yüksek tekliflerle geliyorlar" diyen Kapıcıoğlu, satışın bir ay içinde netleşeceğini söyledi.

10 TAKSİTLE AMELİYAT
2008'i 100 milyon TL ile kapattıklarını, Ankara ve Antalya'daki hastanelerle birlikte bu rakamı 200 milyon TL'ye çıkarmayı planladıklarını belirten Kapıcıoğlu, krizle birlikte ertelenen acil olmayan operasyonların önüne geçmek için Yapı Kredi ile anlaştıklarını ve göz operasyonlarında 10 taksit uygulaması başlattıklarını söyledi.