kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Marks&Spencer hızlı kuruyan deniz şortlarını beyaz tişörtler ile kombinleyebilirsiniz.

Bu kombinleri hangi mağazalarda bulabilirsiniz?

20.03.2009
* Bu sezon İngiliz orijinli olmasına rağmen Fred Perry, 2009 yaz erkek koleksiyonunda 50'lerin sonu 60'ların başındaki aykırı karakterlerden, caz, rock'n roll ve kafe kültürünün yaygınlaşmasıyla beliren akımdan ilham alan markalardan. Rengârenk polo pike tişortleriyle desenli montları birbiriyle kombinlemiş.

* Diğer marka ise Guess? Rock'n roll'un canlandırıcı ve heyecanlandırıcı etkisini benimsemiş vintage kombinler yapmış.

* Marks&Spencer mağazalarında renkli polo tişörtlerle, beyzbol ceket kombinlerini yapabilirisiniz.

* Diesel markası erkekler için 50'li yılların Amerikan üniversite giyim tarzından etkilenerek 'preppy' stilini rock'n roll ile harmanlamış ve polo yaka gömleklere imza atmış.
Sadece polo tişörtler mi var mağazalarda? Tişört deyince ilk akla gelen, bir iki sezondur da çokça giydiğimiz baskılı, desenli, logolu ya da mesaj kaygılı, sokak modası etkisindeki rengârenk tişörtler bu yaz sezonunda kurtarıcı rol oynayacak. Ancak bu sefer bu tişörtleri, beyaz jeanle giyin.
Sokak modasının iddialı ve yaratıcı İtalyan markası ZU+Elements de artık Türkiye'de satılacak. Bu İtalyan erkek koleksiyonunda satılan, elle birleştirilen deneysel kumaşlardan dikilen renkli tişörtlerden alabilirsiniz.
İki sezondur baskılarında mesaj veren ve İstanbul temasını işleyen Mavi Jeans'in bu sezonda da yine ceket içine giyebileceğiniz baskılı renkli tişörtleri koleksiyonunun gözdelerinden. Renkli, polo, V ve bisiklet yaka tişörtlerden, kendi renginizi ve stilinizi seçin, yaza hazırlanın...