kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Günde 2 bin ziyaretçi

AA
Giriş Saati : 20.03.2009 14:12
Güncelleme : 20.03.2009 15:45
Yeni Haber
ÖTV indiriminin ardından otomobil firmalarının showroom'ları ziyaretçi patlaması yaşıyor... ..
Peugeot Türkiye Genel Müdürü Jean Pierre Vieux, günde 2 bin adet ziyaretçi ile showroom trafiğinin geçen haftaya oranla 5 kat arttığını bildirdi.

Vieux, yaptığı yazılı açıklamada, Hükümet tarafından açıklanan ekonomik paket içeriğinde yer alan ve 17 Mart tarihi itibariyle uygulamaya konulan ÖTV indiriminin, otomotiv sektörüne büyük canlılık getirdiğini belirtti.

Peugeot showroomlarında ÖTV indirimi sonrasında ilk 3 gün beklentilerin de üzerinde ziyaretçi trafiği yaşandığını dile getiren Vieux, şunları kaydetti:

''Günde 2 bin adet ziyaretçi ile showroom trafiği geçen haftaya oranla 5 kat arttı. İlk 3 günde Peugeot olarak yaptığımız bin adetten fazla satış bağlantısı ÖTV indiriminin satışlara kazandırdığı ivmenin en önemli göstergesi. ÖTV indiriminin mart ayı pazar rakamlarını da çok olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum. Mart ayında geçen yılın mart ayı rakamlarından çok daha fazlasına ulaşacağımızı öngörüyorum.

Hem binek hem de ticari araç modellerine çok olumlu katkıları olan ÖTV indirimi, düzenlenen kampanyalar ile de destekleniyor. ÖTV indirimine ek olarak çevre duyarlılığına destek olmak için Blue Lion standartlarına sahip olan modellerimizde uyguladığımız bin lira ek fiyat avantajını sürdürüyoruz.''

Yeni Peugeot 407 modelini de 41 bin 280 liradan başlayan fiyatlarla ayda 407 lira ödemeli finansman seçeneği ile sunmaya devam ettiklerini ifade eden Vieux, hafif ticari araç pazarında elde ettikleri üçüncülüğü korumak adına tüm hafif ticari araç gamına yönelik olarak da özel bir kampanya yaptıklarını bildirdi.