kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Otomobilde tüm Ötv fırsatları

Giriş Saati : 20.03.2009 14:06
Güncelleme : 20.03.2009 17:19
Yeni Haber
Türkiye'nin en güncel otomobil fiyatlarını her hafta yenileyen "otohaber TMP Dergisi" bu hafta da ilkelerinden ödün vermeyerek "otoborsa" fiyat ekindeki bütün fiyatları güncelledi. ..
Yaklaşık 14 bin TL'den 2.4 Milyon Euro'ya kadar bütün otomobillerin fiyatlarına etki eden indirimleri "otohaber TMP Dergisi"nin bu haftaya özel haberinde okuyabilirsiniz.

Gündemi en hızlı takip eden otomobil dergisi "otohaber TMP", geçtiğimiz hafta yürürlüğe giren ve Haziran ortasına kadar devam edecek ÖTV indiriminden sonra ciddi anlamda ucuzlayan otomobil fiyatlarına bu hafta yer veriyor. Özellikle 1.6 lt'nin altındaki otomobillerde yaşanan fiyat indirimleri kapsamlı bir şekilde ele alan derleme hazırlayan dergi, "otoborsa" ismindeki fiyat ekinde de en güncel listelerini okurlarıyla buluşturuyor. Hangi otomobilin fiyatı ne oldu diye merak ediyorsanız, 23 Mart Pazartesi bayilerde olacak "otohaber TMP Dergisi"ni mutlaka almalısınız. ÖTV indiriminden sonra adeta dip yapan ikinci el pazarını da inceleyen "otohaber TMP Dergisi", 10.000 TL karşılığında satın alabileceğiniz ekonomik ikinci el otomobillere de ışık tutuyor. Bu hafta 4 teste yer veren dergi, Audi A3 Sportback 1.4 TFSI, BMW 318d, Toyota Avensis 2.0 Multidrive S ve Volkswagen Passat CC 2.0 TDI'ı yakından inceledi. Fiyat Kalite Endeksi'ne sahip tek yayın kuruluşu olan "otohaber TMP Dergisi", tüketicilerin sadece alırken değil kullanırken de karşılaşacakları masrafları ortaya koyuyor. Otomobilde güvenlik isimli bir haber hazırlayan "otohaber TMP Dergisi", en yeni elektronik güvenlik donanımlarına ışık tutuyor. Internette otomobilini satmak isteyenler! Sizleri de ilgilendiren servis haberini kaçırmayın.

www.otohaber.com.tr