kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Cuma Sabah  
ATİLLA DORSAY

Gençlerle birlikte olmak

Geçen hafta benim için öylesine hareketliydi ki... Öncelikle malum, yaş günümdü. Hem de önemli bir yaş dönümü... Gerçi bunu afişe edip tam yaşımı ele-güne ilan etmek niyetinde değildim! Ama sağolsunlar, SABAH Ekler'deki arkadaşlar buna imkan vermediler ve hazırladıkları koca sayfayla yaşımı açıklayıverdiler. Aşk olsun! Ama şaka bir yana nefis bir sayfaydı. Düşünen ve emeği geçen başta Elçin Yahşi, sonra Evrim Altuğ, Kaya Genç, Olkan Özyurt ve hakkımda o güzel sözleri edenlere teşekkürler.
Ama en güzeli hafta boyu üniversitelerde gençlerle birlikte olmaktı. Öyle güzel anlar yaşadım ki... Boğaziçi Mithat Alam Film Merkezi'ne özel bir söyleşi için İtalya'dan gelen Ferzan Özpetek'e moderatörlük görevi bana verilmişti. Özellikle genç kızların hıncahınç doldurduğu bir salonda iki buçuk saat söyleştik.... Beykent Üniversitesi'nin Ayazağa kampusundaysa Lütfi Akad'ın Vesikalı Yarim'inin 40. yılını kutladık. Lütfi Hoca gelememişti, ama Türkan Şoray, İzzet Günay ve senaryoyu yazan Safa Önal oradalardı. Yine hıncahınç bir salonda bu filmin niye 'kült-film' olduğunu tartıştık. Benim yaş günüme denk düşmüştü ve bunu bilen, öğretim üyesi sevgili dostum Prof. Oğuz Makal koca bir pasta hazırlatmıştı: Şoray ve Günay'la birlikte kestik. Benim için unutulmaz bir gündü.
Katılan herkese gönül dolusu teşekkürler...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın