kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"75 fabrikayı 500'e çıkaracağız"

AA
Giriş Saati : 16.03.2009 17:36
Yeni Haber
Mamak Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Elmadağ Belediye Başkan Adayı Gazi Şahin, bölgedeki 75 fabrikayı 500'e çıkarmak ve organik tarıma elverişli araziyi değerlendirmek istediklerini söyledi...
Şahin, Mamak Belediyesi tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlerde 'Elmadağ'da açık ara farkla önde gittiğini' savunarak, Elmadağlı seçmenin hizmeti getirene oyunu vereceğini iddia etti.
Mamak'ta 10 yıl belediye başkanlığı yaptığını anımsatan Şahin, bu dönem memleketi Elmadağ'da belediye başkanlığı için aday gösterildiğini anımsattı. Elmadağ'ın 50 bine yakın nüfusu olduğunu yüzölçümünün ise Mamak'ın 5 katı büyüklüğe sahip olduğunu anlatan Gazi Şahin, şöyle devam etti:

''Bakir alanda organize sanayi tamirciler sitesi oluşturmayı planlıyoruz. Bölgedeki 75 fabrikayı 500'e çıkarmak ve organik tarıma elverişli araziyi değerlendirmek istiyoruz. Yetiştirilecek organik ürünleri, kurulacak bir pazarda satışa sunabiliriz. Elmadağ'ın o kadar geniş arazisi var ki bir Disneyland bile yapılabilir kapasiteye sahiptir. Uydu şehir bile kurulabilir. Şehircilik anlamında bakıldığında tam bir doğu koridoru pozisyonundadır. Oteller şehri de olabilir.''

Altyapı anlamında eksikliklerin olduğunu belirten Şahin, ilçede her alanda hizmetleri ön plana çıkaracak çalışma yapacaklarını bildirdi.
Geçmişi kötüleyen bir anlayışın içinde yer almayacaklarını kaydeden Şahin, belediye başkanı seçildiğinde parti rozetini çıkararak, tüm kesimlere hizmet götüren tavır izleyeceklerini sözlerine ekledi.