kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Okan Bayülgen "İki çirkin adamı izlemezler, o yüzden seni çağırdım. Güzelsin" deyince Sema Öztürk sinirlenmişti.

'Hem çirkin hem gerizekalısın' diyeceğim!

15.03.2009
Sema Öztürk'e söz vermeyip "Çirkin adamı izlemezler o yüzden seni çağırdım" diyen Okan Bayülgen, önceki akşam da Tuba Ünsal ile tartıştı..
Okan Bayülgen, NTV'deki 'Sade Vatandaş' programına Sema Öztürk'ü konuk etmiş ancak Öztürk'e söz hakkı vermemişti. Verdiği demeçlerde Okan Bayülgen'in kendisini sadece 'güzel' olduğu için oraya çağırdığını ifade eden Sema Öztürk ile ilgili olayı, Bayülgen'e önceki gün konuk olan Tuba Ünsal yayında hatırlattı. Bayülgen'e "Programa gelenleri kötü duruma düşürüyorsun. Evlendin diye mi oldu, ne oldu? Geçen gelen Sema'ya olduğu gibi..." diyen Tuba Ünsal ile Okan Bayülgen, Asuman Krause'nin de karıştığı şu atışmayı yaşadı:

Sema'ya 'sus' dedim
Okan Bayülgen: Sema'nın katıldığı programda bir profesör konuk vardı. Sema onun ne anlattığını bilmiyordu. Adam önemli bir vakfın araştırmasını anlattı. Türkiye'deki 10 adamdan 7'sinin iktidarsız olduğunu söyledi. Dayak yiyenleri, siyasetteki zafiyetleri, yaşanan cinayetleri, bütün bir Türkiye profilini ortaya çıkaran aile araştırmasının sonuçlarını anlattı. Sema da lafa giriyordu. Ben de "Sus" dedim. Bir de, "Güzel bir hanımsın" diye iltifat ettim. Bütün kadınlar bana düşman oldu. Sen de dışarı çıkınca, "Bana kötü davrandı" falan diyebilirsin. Sen program çıkışında Sema'ya de ki, "Ben işin doğrusunu öğrendim."
Tuba Ünsal: Ben tanımıyorum. Tanıdığım biri değil... Ama şu cümleye bozulmuştum: "Güzel bir kızsın. Buradaki profesörün cümleleri dinlensin diye sen orada oturuyorsun!"
Asuman Krause: Öyle mi dedin?
O.B.: Öyle dedim! Bir tane çakmak ister misin? (Yanağını gösteriyor)
T.Ü.: Bu bir bayanı çok yerin dibine sokacak bir laftır. Karşındaki kadına diyorsun ki, "Sen güzelsin ama konuşacak cümlen yok. Yani sadece güzelsin ve o yüzden burada oturuyorsun!"
O.B.: Yani bir de çok güzel de bulduğumdan değil... Bundan sonra böyle bir durum olduğunda, "Hem çirkin hem de gerizekalısın" derim olur biter!
T.Ü.: Asuman TV'ye çok yakışıyorsun; bence Okan'ın yanında başla ve şekerlik bölümünü sen al! Artık sen de izlenmeyeceksin Okan.
O.B.: Valla beni izlemedikleri için ben sürekli güzel kız çağırıyorum zaten. Çok teşekkür ederiz geldiğiniz için. Asuman'a yeterince zaman ayıramadık. Çıkışta gazeteciler bekliyor. Birkaç açıklama yapar herhalde! Tubacım, seninle de sanıyorum ki barıştık bu programda?
Haberin fotoğrafları