kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Evet! İnsanlık için 'Umut'lar sürüyor

Veysi SAĞLAM SABAH - ANTALYA
14.03.2009
Trafik kazası sonucu bilincini yitiren kimsesiz Umut'un gönüllü annesi, "Ben ölene kadar oğluma bakarım" dedi..
SABAH'ın, "İnsanlık için 'Umut' var" manşetiyle gündeme getirdiği, Antalya'da 30 Ağustos 2008'de geçirdiği trafik kazası sonucu bilincini yitiren gence yaklaşık 7 aydır Gülsüm Kabadayı bakıyor. Hem kendisi hem de eşi hasta olmasına ve evde bekleyen 3 çocuğuna rağmen, kimliği belirlenemediği için 'Umut' adı verilen gencin bir an olsun başından ayrılmayan gönüllü anne, talihsiz genci ailelerinin bir ferdi olarak kabul ettiklerini söyledi.

'BIRAKSAK, HAYATA KÜSEBİLİRMİŞ'
Gülsüm Kabadayı, "Aslında Umut ayağa kalksın başka isteğim yok. Ben ona ömrüm yettiği kadar bakarım. Ben Allah'a söz verdim. Ölene kadar oğluma bakacağım" dedi. Maddi imkânlarının yetersiz olduğunu anlatan gönüllü anne, "Bu nedenle Umut'a maddi anlamda çok fazla yardım edemem ama doktorlar Umut'un benim verdiğim sevgiye çok bağlandığını söylüyorlar. Umut'un iyileşmesinin büyük bir sebebi de bizim ona verdiğimiz sevgiymiş ve biz bugün Umut'u bırakırsak, üzüntüden dolayı hayata küsebilirmiş. Umut şu yataktan kalkabilsin başka isteğimiz yok. Ailesi de ortaya çıkmayabilir ben oğluma yine bakarım. Sadece sesimizi duyurabilelim, bize destek olunduğunu bilelim" ifadesini kullandı.

'KALÇASINDA YARA İZİ VAR'
7 aydır Antalya İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün 800 TL yardım ettiğini söyleyen Kabadayı, şunları söyledi: "Başbakan buraya geldiği zaman ulaşmaya çalıştım ama polisler engelledi. Ben suç işlemiyorum, anneyim ve oğluma yardım edilmesini istiyorum. Umut'un ailesi belki basın yoluyla Umut'u görebilir. Kazadan sonra fiziki anlamda değişti ama anne olan çocuğunu tanır. Umut'un sağ kalçasında büyük bir yanık izi var."