kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Dini gün ve kandillerde sahneye çıkmam"

Giriş Saati : 10.03.2009 07:12
Güncelleme : 10.03.2009 23:02
Yeni Haber
Yıllar sonra ilk halk konserini Çorum'da veren "Diva" lakaplı Bülent Ersoy, dini gün ve kandil gecelerinde sahneye çıkmadığını söyledi...
CHP Çorum Belediye Başkan adayı Sait Börekci tarafından geliri Çorumspor'a bırakılmak üzere Atatürk Spor Salonu'nda Bülent Ersoy konseri düzenlendi. Çorum'a gündüz saatlerinde helikopterle gelen Bülent Ersoy, konser vaktine kadar Anitta Otel'de dinlendi. Buradan spor salonuna geçen diva, yaklaşık 3 bin davetlinin karşısına çıktı. Özel geceler dışında sahne almayan Bülent Ersoy, yıllar sonra ilk kez halk konseri verdi. Sahneye çıkmadan önce dua eden Ersoy, Çorumlu sevenlerinden büyük ilgi gördü. Konserden para almayan ve helikopter masraflarını da kendisi karşılayan Bülent Ersoy, Çorum'a gelmeden önce kent hakkında bilgi edinmek amacıyla araştırma yaptığını söyledi. "Değerli arkadaşım Sait Börekci'nin teklifi üzerine gelmeyi kabul ettim ama dersime de çalışmam lazımdı" diyen diva, şunları söyledi: "Hemen araştırdım. Çorum nerede? Çorum ne yapar? Nesi meşhur? Hepsini öğrenmeye çalıştım, sizlere layık olabilmek için, aksama olmasın diye. Dersime çalıştım geldim. Leblebiniz dışındaki özelliklerinizi de öğrendim."

Normalde konserin dün düzenleneceğini ifade eden Bülent Ersoy, Mevlid Kandili nedeniyle konseri bir gün sonrasına aldıklarını söyledi. Ersoy, "Dini günler ve kandillerde sahneye çıkmıyorum. Dün mevlid, ibadet gecesiydi. O nedenle konseri bir gün erteledim" dedi.

Konserin ilk bölümünde kendi repertuarındaki eserleri seslendiren diva, ikinci bölümde ise hayranlarının isteklerine yer verdi. Bir ara sahneden inen Ersoy, kalabalığın arasına dalarak konserine devam etti. Bu esnada Ersoy'u yakından görmek isteyenlerin oluşturduğu izdiham güçlükle önlendi.

BÜLENT ERSOY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

CİHAN