kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Sezen Aksu ile Artuğ Aysal geçen hafta birlikte görüntülenmişti.

Rallici trafiği karıştırdı Minik Serçe çok kızdı!

Başak ÇOKAN
09.03.2009
Sezen Aksu ile aşk yaşadığı iddia edilen eski rallici Artuğ Aysal, 22 yıllık eşi Asuman Aysal'ın gönlünü aldı ama Minik Serçe'yi küstürdü..
Geçen hafta Etiler'de bir mekan çıkışında aynı otomobilde görüntülen Sezen Aksu ile eski rallici Artuğ Aysal'ın aşk yaşadığı söylentileri ortalığı karıştırmıştı. Aksu tarafından haber doğrulanmazken Aysal'ın "Daha siftah bile etmedik" sözleri ise üstüne tuz biber ekmişti.

SEZEN AKSU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Annesi yaşında
Artuğ Aysal yaşanılan bu olaylar yüzünden iki çocuğunun annesi, 22 yıllık eşi Asuman Aysal ile arasının açılmadığını söylese de; eşi ile tartışmış ve evden ayrılmış. Eşinin gönlünü almak için her yola başvuran Aysal, aile dostlarının araya girmesiyle eşine kendisini affettirip evine dönmüş. Bu sırada bir açıklama yapan Asuman Aysal, "Sizce kocam ile Sezen aşk yaşayabilir mi? Sezen Aksu eşiminin annesi yaşında. Ya da abla-kardeş deyin. Sezen Hanım 55, kocam ise 47 yaşında. Biz evliyiz ve çok mutluyuz" demişti. Bu açıklamalar üzerine şimdi de Sezen Aksu ile Artuğ Arsal'ın arası açıldı. Aysal şu günlerde de Minik Serçe ile arasını düzeltmeye çalışıyor. Sezen Aksu'nun yakın çevresinden alınan bilgiye göre, bir anda kendisini böyle bir aile tartışmasının içinde bulan Sezen Aksu'nun öfkesi kolay kolay geçecek gibi görünmüyor.
Haberin fotoğrafları