kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Çapa eğlencede perestroyka yaptı

Gece hayatının dahi çocuğu İzzet Çapa yine bombayı patlatıyor! Çok konuşulan mekanı It's a Joke'u her biri farklı tasarlanmış bir zincir haline getiriyor. İlkini de Serdar Bilgili'nin Akaretler'deki Sıraevler'inde açıyor. Konyalı'nın eski yerine açılacak mekanın ismi Joke Perestroyka.

Cumartesi gündüz partileri yapacak

Perestroyka, Rusça'da 'yeniden yapılanma' anlamına geliyor. Joke Perestroyka da, komünizmin bitmesinden sonra Rusya'da yaşanan zenginliği, ihtişamını yansıtan bir cafe-bar olacakmış. Çapa, 1 Nisan'a yetiştirmeye çalıştığı mekanında, şimdilerde özellikle New York'ta çok moda olan 'Cumartesi brunch'ını hayata geçirecekmiş. Yani ülkemizde de 1980'li yıllarda çok moda olan gündüz diskosunu... Artık cumartesi günleri saat 13.00-18.00 arası İstanbul'un elitleri, Joke Perestroyka'da partileyecek. Cumartesi partilerinin fikir babası Remi Laba Manhattan'daki mekanı Bagetelle'i açarak bu trendi başlatmıştı. Geçen yıl gittiğimde, önünde kuyruklar olan mekanda Serdar Bilgili'yi görmüştüm. Birkaç arkadaşım da Bilgili'nin Bagetelle'de locası olduğunu söylemişti. Yani Çapa'ya bu fikri Bilgili vermiş olabilir! Bu arada 'cumartesi brunch'ları için her cumartesi New York'tan teşrifatçısından barmenine ve şefine kadar beş kişilik ekip gelecekmiş.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın