kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Artık hayatımda Hüsnü olmayacak

Başak ÇOKAN
04.03.2009
Deniz Seki'yi cezaevinde gören kardeşi Serkan Seki ablasından haber getirdi: Yepyeni bir hayata başlayacağım ve bu hayatın içinde Hüsnü olmayacak! Benim için Hüsnü sayfası artık kapandı..
Geçtiğimiz günlerde kokain kullanmak ve çevresindekilere uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanan Deniz Seki'yi ailesi yalnız bırakmıyor. Bakırköy Kadın ve Çocuk Cezaevi'nde yatan Seki'yi önceki gün kardeşi Serkan Seki ziyaret etti. "Ablam çok zayıflamış" diyen Seki, ünlü sanatçının hayatıyla ilgili yeni kararlar aldığını açıkladı.

DENİZ SEKİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bedeli ağır oldu!
Kardeş Seki, "Ablam yaşadıklarından ötürü çok pişman... Hayatında yaptığı tüm hataların bedelini ağır bir şekilde ödüyor" dedi. Deniz Seki'nin aile içinde çok önemli bir yer tuttuğunu da söyleyen Serkan Seki, şunları anlattı: "Ablama, hayatında yeni bir sayfa açmaz ve bazı insanları hayatından çıkarmazsa yanında olmayacağımı söyledim. Çünkü ablam yaşadığı olaylardan dolayı çok üzgün. İki lafından biri 'Neden bu hale geldim?' oluyor. Ablam yaşadığı pişmanlığın acısını içeride yatarak çekiyor." Ablasının kendisine yepyeni bir hayata başlama sözü verdiğini de ifade eden Serkan Seki, şöyle devam etti: "Ablam 'Bundan sonra yepyeni bir hayata başlayacağım ve bu hayatın içinde Hüsnü olmayacak! Benim için Hüsnü sayfası artık kapandı' dedi."

Onun yanındayız ama...
Deniz Seki'nin Türk adaletine güvendiğini dile getiren Serkan Seki, "Mahkemeden hangi karar çıkarsa çıksın, ablam cezasını çekeceğini söylüyor" diyerek ekledi: "Ablam bana 'Dışarı çıkınca etrafımdaki insanları hayatımdan çıkaracağım!' dedi." Ablası özgürlüğüne kavuşunca hep yanında olacağını belirten kardeşi, kesin konuştu: "O, bizi üzdüğü ve bu olayların içerisine çektiği için sürekli özür diliyor. Özgürlüğüne kavuşunca, biz aile olarak birbirimize sarılacağız. Ben de onun yanında daha çok olacağım. Ancak o 'malum şahıs' yeniden hayatına girerse, o zaman biz yokuz!"
Haberin fotoğrafları