kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
BİR ÖRNEK GİYİNİYOR... Nick Cannon, giyim konusunda da eşi Mariah Carey'i örnek alıyor. Cannon nereye gitse eşiyle uyumlu giyinmeye özen gösteriyor, tıpkı Aspen'deki gibi...

Kocası Mariah'yı biraz fazla mı seviyor?

02.03.2009
Mariah Carey'nin eşi Nick Cannon, sevgisiyle ünlü şarkıcıyı bunaltmaya başladı. Çifte yakın kaynaklar, bu gidişle ilişkilerinin yıpranacağını iddia ediyor..
Mariah Carey ve Nick Cannon, dokuz ay önce Bahamalar'da yapılan küçük bir törenle dünyaevine girmişti. Carey'le evlenmeden önce de güzel şarkıcının sıkı bir hayranı olduğu bilinen Nick Cannon'ın eşine olan yoğun ilgisi herkesin dikkatini çekmeye başladı.

MARIAH CAREY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

NICK CANNON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Tuvalete götürdü
Evlendiklerinden bu yana tüm hayatını Carey'e göre planlayan Nick Cannon'ın aşırı ilgisinin eşini bunalttığı söyleniyor. Güzel şarkıcıyı bir an olsun yalnız bırakmayan Cannon'ın, eşinin gönüllü korumalığını da üstlendiği iddia ediliyor. In Touch dergisine konuşan Carey'e yakın bir kaynak şunları söylüyor: "Bir keresinde hep birlikte akşam yemeği yemek için restorandaydık. Mariah tuvalete gitmek istediğinde Nick kalkıp onu tuvalete kadar götürdü. Bu hareketi masadaki herkesi şaşırttı. Mariah'nın bunaldığı açıktı." Eşinin adını sırtına dövme yaptıran Nick Cannon, Carey'nin şöhretinin gölgesinde kalmaktan hiç mutsuz olmadığını söylüyor ve ekliyor: "Beni Bay Carey diye çağırabilirler, sorun olmaz."
Haberin fotoğrafları