kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ayrılığın fotoğrafı ortaya çıktı

Giriş Saati : 02.03.2009 08:32
Güncelleme : 02.03.2009 23:31
Yeni Haber
Geçtiğimiz ay nişanlısı Ross McCall'dan ayrılan ünlü aktris Jennifer Love Hewitt, nişanlısını birlikte yaşadığı evinden kovmuştu. ABD'nin ünlü magazin dergisi Us, McCall'un gidişini işte böyle görüntüledi.

Herkes onların evlenmelerini bekliyordu... 2006 yılından bu yana birlikte olan ve kısa sürede nişanlanan çift, mutlu beraberlikleriyle Hollywood'un parmak ısırtan aşıklarındandı. 1.5 kıratlık nişan yüzüğüyle herkesi imrendiren Hewitt'ten düğün tarihi beklenirken güzel aktris nişanlısıyla yollarını ayırdığını açıkladı.

Büyük bavul

Hewitt geçtiğimiz haftalarda Los Angeles'ta Ross McCall ile birlikte yaşadığı evden nişanlısını yolladı. İşte tam da bu sırada Amerika'nın ünlü magazin dergilerinden Us, McCall'un evden çıkışını görüntüledi. Her ikisi de oldukça gergin görünen ikili konuyla ilgili bir açıklama yapmazken; Ross McCall'un elindeki büyük bavul dikkatlerden kaçmadı.

Anne düşkünü
Çift, neden ayrıldıklarına dair net bir açıklama yapmasalar da güzel aktrise yakın kaynaklar, Hewitt'in annesine olan düşkünlüğü nedeniyle ilişkisinin bozulduğunu söylüyor ve ekliyor: "Jennifer annesiyle günde 100 kez annesiyle konuşuyor, her adımı annesine sorarak yapıyor. Annesinin Ross'la ilişkisinde de çok müdahelesi oldu." Hewitt'in annesi Pat Hewitt'ın geçmişte kızının menajerliğini yaptığı biliniyor ve güzel yıldız, erkek arkadaşları konusunda yıllardır hep annesinden onay alıyor.

GÜNAYDIN